Alain Prost terug bij Renault

Formule-1 legende Alain Prost is de nieuwe Renault ambassadeur.

Via deze functie zal Prost als coureur deelnemen aan demonstraties en evenementen georganiseerd door de autofabrikant. Renault en Prost hebben een geschiedenis die dateert van 1976, toen Prost ‘Formula Renault’ kampioen werd. Carlos Tavares, de merkchef van Renault, is verheugd dat Prost het aanbod heeft geaccepteerd. Hij is ervan overtuigd dat Prost, met zijn vier F1-wereldtitels, de juiste man is om de nieuwste technologieën van Renault te demonstreren. Prost, die als bijnaam ‘de professor’ heeft vanwege zijn intellectuele aanpak, heeft op 23 februari al meegereden op het Race Stars Event in Moskou met een Dacia/Renault Duster.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Alain Prost terug bij Renault - Automobielmanagement.nl

Alain Prost terug bij Renault

Formule-1 legende Alain Prost is de nieuwe Renault ambassadeur.

Via deze functie zal Prost als coureur deelnemen aan demonstraties en evenementen georganiseerd door de autofabrikant. Renault en Prost hebben een geschiedenis die dateert van 1976, toen Prost ‘Formula Renault’ kampioen werd. Carlos Tavares, de merkchef van Renault, is verheugd dat Prost het aanbod heeft geaccepteerd. Hij is ervan overtuigd dat Prost, met zijn vier F1-wereldtitels, de juiste man is om de nieuwste technologieën van Renault te demonstreren. Prost, die als bijnaam ‘de professor’ heeft vanwege zijn intellectuele aanpak, heeft op 23 februari al meegereden op het Race Stars Event in Moskou met een Dacia/Renault Duster.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding