Fisker, medeoprichter van Fisker Automotive in 2007, zal zich focussen op het opbouwen van het merk Fisker op de markten op de wereld en op de styling en de desgin van toekomstige modellen van Fisker. "Ik zie uit naar de nauwe samenwerking met Tom LaSorda." Tom LaSorda trad al toe tot Fisker in december vorig jaar, als vice voorzitter en als adviseur aan het managementteam. LaSorda is bekend in de autowereld door meer dan dertig jaar ervaring. Hij werkte 23 jaar bij GM en was ceo van Chrysler Group.

Fisker Automotive heeft een elektrische auto met range-extender (extended range = EVer) met toonaagevende technologie, aldus de nieuwe ceo. "Als onderdeel van de strategie zullen we zoeken naar sterke partnerschappen en allianties." De Fisker Karma is bovendien zeer luxe uitgevoerd. De fisolofie is ‘uncomprimised responsable luxury’.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding