Kuijs is sinds 1993 werkzaam in de autobranche en hij begon in 2005 als Sales Manager bij Nefkens Brabant. Kuijs is zeer verheugd met deze nieuwe stap in zijn carrière. "Ik ben erg blij met deze kans om intern door te groeien naar de functie van bedrijfsdirecteur van Nefkens Midden-Brabant. PGA Nederland, en daarmee Nefkens, is een prachtige organisatie en biedt veel perspectief voor de toekomst. Vingerhoets heeft net als Nefkens een rijke familietraditie en de bedrijfscultuur past uitstekend bij de Nefkens-filosofie: persoonlijk en professioneel. Het zal dan ook geen opgave zijn om me hier op mijn plek te voelen. We hebben een sterke, gezonde onderneming overgenomen met een team gemotiveerde collega’s en ik heb erg veel zin om te beginnen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding