Herman de Boer voorzitter Gemotoriseerde Tweewielers RAI

Herman de Boer is benoemd tot voorzitter van RAI Vereniging afdeling Gemotoriseerde Tweewielers. Hij is al enige jaren actief als bestuurslid binnen dezelfde afdeling en hij volgt Erik Oberink op.

De Boer (1959) is mede-eigenaar van Pinlock, producent van innovatieve anticondens systemen voor onder andere motorhelmen en van Area202 Innovation BV, leverancier van sportscams en daardoor goedbekend in de gemotoriseerde tweewielerbranche. Bovendien is hij voorzitter van de rvc van IASO backup technology BV en bestuurslid van ID-NL innovations. Het bestuur van de afdeling Gemotoriseerde Tweewielers is tot deze keuze gekomen vanwege de relatieve onafhankelijkheid van De Boer van een motor- of bromfietsmerk en zijn ruime ervaring met en sterke hang naar innovatie, aldus RAI Vereniging.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Herman de Boer voorzitter Gemotoriseerde Tweewielers RAI - Automobielmanagement.nl

Herman de Boer voorzitter Gemotoriseerde Tweewielers RAI

Herman de Boer is benoemd tot voorzitter van RAI Vereniging afdeling Gemotoriseerde Tweewielers. Hij is al enige jaren actief als bestuurslid binnen dezelfde afdeling en hij volgt Erik Oberink op.

De Boer (1959) is mede-eigenaar van Pinlock, producent van innovatieve anticondens systemen voor onder andere motorhelmen en van Area202 Innovation BV, leverancier van sportscams en daardoor goedbekend in de gemotoriseerde tweewielerbranche. Bovendien is hij voorzitter van de rvc van IASO backup technology BV en bestuurslid van ID-NL innovations. Het bestuur van de afdeling Gemotoriseerde Tweewielers is tot deze keuze gekomen vanwege de relatieve onafhankelijkheid van De Boer van een motor- of bromfietsmerk en zijn ruime ervaring met en sterke hang naar innovatie, aldus RAI Vereniging.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding