Kevin Rose treedt toe tot Raad van Bestuur Bentley

Kevin Rose (55) wordt per 1 juni aanstaande benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van Bentley. Hij volgt Alasdair Stewart (48) op, die merkdirecteur Skoda in het Verenigd Koninkrijk wordt.

Rose wordt verantwoordelijk voor Sales en Marketing. Hij is op dit moment Executive Vice President Sales bij de FAW-Volkswagen Sales Company in Changchun (China). Zijn opvolger daar is Stephan Wöllenstein (48). Rose trad in 1978 in dienst bij het Volkswagen concern. Hij heeft veel internationale verkoopervaring en vervulde diverse leidinggevende functies. Zo was hij bij Volkswagen UK verantwoordelijk voor de merken Seat en Audi. In de VS was hij verkoopverantwoordelijk voor Volkswagen. Sinds juli 2009 is Rose executive vice-president bij FAW-Volkswagen in China.

Stewart werkt sinds 1998 voor het Volkswagen concern. Hij begon als CEO van Bentley North America. Aansluitend was hij binnen Volkswagen verantwoordelijk voor de marketingstrategie van de luxemerken. Bovendien was hij verkoop/marketing verantwoordelijke bij Bugatti. In februari 2010 werd Stewart lid van de Raad van Bestuur van Bentley.

Wöllenstein is sinds 1995 in dienst bij het Volkswagen concern. Bij Volkswagen Personenwagens was hij onder meer hoofd verkoop voor Noord West Europa. Vervolgens was hij Deputy Executive Director bij de Shanghai Volkswagen Automotive Company. Daarna werd hij bij de afdeling Productmanagement in Wolfsburg verantwoordelijk voor de ‘Small Product Line’. Sinds augustus 2009 is Wöllenstein verantwoordelijk voor Verkoopstrategie/Business Development bij Volkswagen Personenwagens in Wolfsburg.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Kevin Rose treedt toe tot Raad van Bestuur Bentley - Automobielmanagement.nl

Kevin Rose treedt toe tot Raad van Bestuur Bentley

Kevin Rose (55) wordt per 1 juni aanstaande benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van Bentley. Hij volgt Alasdair Stewart (48) op, die merkdirecteur Skoda in het Verenigd Koninkrijk wordt.

Rose wordt verantwoordelijk voor Sales en Marketing. Hij is op dit moment Executive Vice President Sales bij de FAW-Volkswagen Sales Company in Changchun (China). Zijn opvolger daar is Stephan Wöllenstein (48). Rose trad in 1978 in dienst bij het Volkswagen concern. Hij heeft veel internationale verkoopervaring en vervulde diverse leidinggevende functies. Zo was hij bij Volkswagen UK verantwoordelijk voor de merken Seat en Audi. In de VS was hij verkoopverantwoordelijk voor Volkswagen. Sinds juli 2009 is Rose executive vice-president bij FAW-Volkswagen in China.

Stewart werkt sinds 1998 voor het Volkswagen concern. Hij begon als CEO van Bentley North America. Aansluitend was hij binnen Volkswagen verantwoordelijk voor de marketingstrategie van de luxemerken. Bovendien was hij verkoop/marketing verantwoordelijke bij Bugatti. In februari 2010 werd Stewart lid van de Raad van Bestuur van Bentley.

Wöllenstein is sinds 1995 in dienst bij het Volkswagen concern. Bij Volkswagen Personenwagens was hij onder meer hoofd verkoop voor Noord West Europa. Vervolgens was hij Deputy Executive Director bij de Shanghai Volkswagen Automotive Company. Daarna werd hij bij de afdeling Productmanagement in Wolfsburg verantwoordelijk voor de ‘Small Product Line’. Sinds augustus 2009 is Wöllenstein verantwoordelijk voor Verkoopstrategie/Business Development bij Volkswagen Personenwagens in Wolfsburg.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding