Nishina is al ruim drieëndertig jaar werkzaam bij Mitsubishi Motors en heeft  ervaring op het gebied van supplychain management, logistieke planning en uitvoerende operaties.

Tomohisa Nishina heeft als doel meegekregen om MME’s positieve momentum in de huidige depressieve Europese markt te behouden. Daarnaast houdt hij toezicht op de introductie van een nieuw en groener Mitsubishi Motors in Europa (ruim 34 landen), met de komst van een nieuwe reeks  voertuigen als de nieuwe generatie Outlander, de Global Small en de nieuwe Outlander P-HEV (2013), een plug-in hybride met een CO2-uitstoot van minder dan 50 g/km.

Na twee jaar werkzaam te zijn geweest als CEO en President van Mitsubishi Motors Europe B.V. (MME) is Akinori Nakanishi nu benoemd tot Corporate General Manager van de Noord-Amerikaanse divisie op het hoofdkantoor van Mitsubishi Motors in Tokyo.