Robert Lujan nieuwe Managing Director Nissan Nederland

Met ingang van 1 mei jongstleden heeft Robert Lujan de functie van Managing Director van Nissan Nederland overgenomen van Aad van Dijk.

Lujan is Amerikaan van geboorte en studeerde Business Administration aan de University of Southern California, waar hij in 1990 afstudeerde. Direct na zijn studie begon hij zijn carrière in de auto-industrie in Amerika. In 2007 maakte Lujan de stap naar Nissan als Sales Operations – General Manager bij Nissan Europe. Tot zijn huidige aanstelling was Lujan werkzaam als Aftersales Director bij Nissan Motor (GB) Ltd in het Verenigd Koninkrijk. Robert Lujan is getrouwd en vader van vier kinderen.

Aad van Dijk heeft een nieuwe functie binnen de Europese Nissan organisatie aanvaard.

Robert Lujan nieuwe Managing Director Nissan Nederland - Automobielmanagement.nl

Robert Lujan nieuwe Managing Director Nissan Nederland

Met ingang van 1 mei jongstleden heeft Robert Lujan de functie van Managing Director van Nissan Nederland overgenomen van Aad van Dijk.

Lujan is Amerikaan van geboorte en studeerde Business Administration aan de University of Southern California, waar hij in 1990 afstudeerde. Direct na zijn studie begon hij zijn carrière in de auto-industrie in Amerika. In 2007 maakte Lujan de stap naar Nissan als Sales Operations – General Manager bij Nissan Europe. Tot zijn huidige aanstelling was Lujan werkzaam als Aftersales Director bij Nissan Motor (GB) Ltd in het Verenigd Koninkrijk. Robert Lujan is getrouwd en vader van vier kinderen.

Aad van Dijk heeft een nieuwe functie binnen de Europese Nissan organisatie aanvaard.