Müller (1960) heeft de Duitse en Zwitserse nationaliteit en werkte eerder bij BMW, Ford, Volvo en Volkswagen. Tegelijk met hem wordt Jérôme Stoll baas van sales & marketing en de lcv-divisie (bestelwagens) en ook nog van de Renault Retail Group. Hij  werkte altijd bij Renault en Renault Samsung. Stoll (1954) rapporteert ook aan Carlos Tavares en wordt ook lid van de directieraad. Voorts is Thierry Bolloré naar Renault gehaald. Na een introductieperiode zal hij worden benoemd tot baas van de productie en de supply chain met ingang van 1 januari 2013. Vanaf dan zal hij ook toetreden tot de directieraad en rapporteren aan Tavares. Bolloré werkte eerder voor Michelin en toeleverancier Faurecia (PSA) en volgt Gérard Leclercq (1954) op die in de directieraad ‘andere verantwoordelijkheden’ krijgt, zo meldt Renault vandaag.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding