Vanaf 6 augustus vallen de vijf vestigingen van Terwolde Renault in het noorden van Nederland onder de verantwoordelijkheid van een nieuwe directeur. Hiervoor maakt de 51-jarige Frans de Vleeschouwer de overstap van Louwman & Parqui, waar hij als cluster manager van Louwman Groningen gedurende enkele jaren heeft bijgedragen aan de groei van het merk Lexus.

Dick Tijdeman (51), de huidige directeur van Terwolde Renault, begint vanaf 3 september aan een nieuwe uitdaging binnen PGA Nederland, als directeur van Nefkens Gooi- en Eemland.

Op dit moment vallen de vier Peugeot-vestigingen van Nefkens Gooi- en Eemland nog onder de verantwoordelijkheid van Stefan van Herpen. Deze draagt op 1 oktober zijn taken definitief over aan zijn opvolger Dick Tijdeman. Ook de 37-jarige Van Herpen blijft actief binnen de organisatie van PGA.

Van Herpen: "In 1997 ben ik als verkoper bij Nefkens begonnen, om vervolgens door te groeien tot verkoopleider en directeur. Ik werk met veel plezier en vind het mooi dat ik van PGA Nederland opnieuw de mogelijkheid krijg om door te groeien naar een nieuwe functie. Omdat we momenteel nog in een afrondende fase zitten, kan ik pas in een later stadium meer vertellen over wat ik precies ga doen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding