Volgens Franse bronnen heeft Rambaud zijn biezen gepakt vanwege de lopende reorganisatie van de merken-portefeuilles bij PSA Peugeot-Citroen. In dat kader worden de commerciële directies rond de twee merken verder in elkaar geschoven. Tot nu toe konden de merkdirecteuren redelijk onafhankelijk van elkaar opereren maar PSA wil daar een eind aan maken.

In dat kader zou Rambaud de verantwoordelijkheid voor de commerciële kant van de activiteiten van Peugeot kwijt raken en zich vooral moeten bezig houden met marketing en de productontwikkeling.  Dat laatste wordt echter weer ondermijnd door de toenemende samenwerking met General Motors bij de ontwikkeling van de nieuwe modellen. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding