Nijhof bekleedde eerder verschillende functies bij Group Auto Nederland, meest recent als formulemanager CarXpert. Met de aanstelling van Nijhof zegt Autoflex zijn "ambities om nog nadrukkelijker in de markt aanwezig te zijn" te willen verwezenlijken.

Autoflex is sinds 1986 actief in de automotive markt en biedt zijn diensten breed aan in de mobiliteitsbranche. Het pakket is toegerust voor de tweewielerbranche, vierwieler- en truckbranche en kan modulair worden opgebouwd. Autoflex voorziet in alle koppelingen met providers en onderdelenleveranciers, tot en met touchscreen urenregistratie voor de werkplaats.  

Op de aanstaande Autoprofessioneel Vakbeurs in Hardenberg (16 t/m 18 oktober) heeft Autoflex een stand waar het een aantal nieuwe ontwikkelingen presenteert.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding