Dick de Goey was voorheen senior consultant bij CRM used car management. Hij heeft daar 6,5 jaar gewerkt en is bijzonder ervaren in het begeleiden van bedrijven bij het succesvol verkopen van gebruikte auto’s. Dick de Goey is als geen ander in staat om de bestaande Cars&Joy-vestigingen te ondersteunen om succesvoller te worden in de retail van auto’s. Cars&Joy is een echte retailformule gericht op de consument, onafhankelijk van onderdelenleverancier of andere partij in de keten. Bij de franchiseformule Cars&Joy kunnen consumenten terecht voor nieuwe en gebruikte auto’s, maar ook voor reparatie en onderhoud.

Voor de franchisenemers biedt Cars&Joy voordeel door diverse inkoopdeals van auto’s tot onderdelen en banden. Cars&Joy ondersteunt bedrijven door intensieve begeleiding en hulp op het gebied van marketing, internet en social media. Cars&Joy heeft een eigen AFM-vergunning en biedt via de franchisenemers aantrekkelijke verzekerings- en financieringsoplossingen.

Cars&Joy heeft vestigingen in Groningen, Weesp, Capelle aan den IJssel, Roosendaal, Bergen op Zoom, Waddinxveen en Den Bosch. Binnenkort wordt de start verwacht van twee aanvullende vestigingen.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding