In de periode 2001 tot en met 2006 was Janssen werkzaam als accountmanager fleetsales bij Peugeot Nederland. Vervolgens was hij tot 2008 als key accountmanager verantwoordelijk voor corporate sales bij Mercedes-Benz Nederland en tenslotte tot 1 november rayonmanager binnen de business unit bedrijfswagens van Pon’s Automobielhandel. Janssen zegt ‘onder de indruk te zijn’ van de stappen die Peugeot de laatste jaren heeft gezet. Hij doelt daarmee op het ‘in sneltreinvaart’ reduceren van de CO2-uitstoot, de uitrol van Peugeot Professional en de ontwikkeling van Blue Lease.

Mike Wesselink, directeur business to business (links) en Patrick Janssen,  de manager fleetsales van Peugeot Nederland.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding