Jaarlijks wordt er een ondernemer verkozen die zich het afgelopen jaar bijzonder heeft ingezet in het Apeldoornse. Dit jaar viel de eer te beurt aan Jacob Stadig van de Autohaas Groep. De reden is dat Jacob Stadig in deze moeilijke tijden flink investeert. In 2009/2010 bouwde hij in Apeldoorn een nieuw Audi-pand en het afgelopen jaar investeerde hij miljoenen in het verbouwen van zijn Volkswagen-dealerbedrijf. In het komende jaar zal ook het voormalige MAN-pand aan het Ambachtsveld verbouwd worden tot een nieuwe bedrijfswagen showroom en werkplaats. Stadig is trots op deze verkiezing en de bijbehorende prijs, een kunstwerk van de inmiddels overleden Etienne Bachus.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding