Herken jij jezelf in de volgende woorden: organisatietalent, enthousiast, stressbestendig, doorzettingsvermogen, zelfstandig én ben je een duizendpoot die houdt van afwisseling? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Voor de afdeling marketing zijn wij op zoek naar een stagiair die ons kan helpen bij zeer diverse werkzaamheden. Van marktonderzoek, tot direct (e)mailings. Van ondersteuning bij het opzetten van crossmediale reclamecampagnes tot organiseren van en meewerken op beurzen en events.

Naast al deze werkzaamheden bieden wij de mogelijkheid een uitgebreid onderzoek te doen naar de markt, de doelgroepsegmentatie en het groeipotentie voor zowel online als print producten. Meer informatie over de stageplek.

En er zijn nog 175 andere vacatures in de automotivewereld. Klik hier  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding