Chevrolet denkt een interessante optie te zijn geworden voor de zakelijke markt. Vooral de elektrische Volt, de kleine Spark en de compacte Aveo vormen interessante alternatieven voor zakelijk gebruikers, aldus de importeur.

Voor zijn indiensttreding bij Chevrolet België was Hendrickx bij diverse importeurs in België werkzaam. "De zakelijke markt wordt steeds belangrijker en Chevrolet heeft dankzij een uitgebreid modelprogramma van de kleine Spark tot de Orlando mpv een breed scala aan mogelijkheden. Daarnaast komt binnenkort de Chevrolet Trax op de markt, waarmee Chevrolet de intrede doet in het in populariteit snelgroeiende marktsegment van small suv’s. Maar vooral de elektrische Volt zal voor ons merk een belangrijke rol gaan spelen in de zakelijke markt. Met ingang van 4 februari gaat een interessante promotiecampagne van start met onder meer twee gratis laadpalen voor kopers van een nieuwe Volt," zegt een enthousiaste Gert Hendrickx. Country manager Frank Tanke van Chevrolet Nederland: "In het bijzonder voor de Volt hebben wij in Nederland ambitieuze doelstellingen vastgesteld in de zakelijke markt."