Michel Dashorst directeur bij Multilease

Michel Dashorst de positie van directeur overgenomen van Ed Vriesema, die in 2012 de pensioengerechtigde leeftijd bereikte. De afgelopen periode heeft Vriesema zijn werkzaamheden overgedragen aan Michel Dashorst.

Door middel van de acquisitie van Van Lent autobedrijven door Motorhuis in 2000 startte Ed Vriesema zijn carrière binnen Markeur. Achtereenvolgens heeft hij zich bij Motorhuis Hoofddorp en Multirent als directeur verdienstelijk gemaakt, en vanaf eind 2010 tot heden bekleedde hij de positie van directeur Multilease. Algemeen directeur Michel Dashorst – afkomstig van ALD Automotive – zal zich samen met zijn team gaan richten op verdere groei en ontwikkeling van Multilease, alsmede het verder versterken van de samenwerking met de andere divisies binnen Markeur. De komende weken zal er een officieel moment worden gepland teneinde relaties in de gelegenheid te stellen afscheid te nemen van Vriesema en om kennis te maken met Dashorst.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Michel Dashorst directeur bij Multilease - Automobielmanagement.nl

Michel Dashorst directeur bij Multilease

Michel Dashorst de positie van directeur overgenomen van Ed Vriesema, die in 2012 de pensioengerechtigde leeftijd bereikte. De afgelopen periode heeft Vriesema zijn werkzaamheden overgedragen aan Michel Dashorst.

Door middel van de acquisitie van Van Lent autobedrijven door Motorhuis in 2000 startte Ed Vriesema zijn carrière binnen Markeur. Achtereenvolgens heeft hij zich bij Motorhuis Hoofddorp en Multirent als directeur verdienstelijk gemaakt, en vanaf eind 2010 tot heden bekleedde hij de positie van directeur Multilease. Algemeen directeur Michel Dashorst – afkomstig van ALD Automotive – zal zich samen met zijn team gaan richten op verdere groei en ontwikkeling van Multilease, alsmede het verder versterken van de samenwerking met de andere divisies binnen Markeur. De komende weken zal er een officieel moment worden gepland teneinde relaties in de gelegenheid te stellen afscheid te nemen van Vriesema en om kennis te maken met Dashorst.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding