Amerikaanse award voor François Driessen

De managing director van de Brabantse Top-50 dealerholding Driessen Autogroep, François Driessen, ontving zondagochtend een Dealer Education Award van de Northwood University. Onder de Nederlanders die hem in deze eer voorgingen zijn voormalig dealervoorman Leo Knijn en wijlen Volvo-dealer Johan Grunfeld.

Ieder jaar valt deze eer te beurt aan autodealers die zich op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt op het gebied van opleiding en training ten behoeve van de autobranche. Tijdens de uitreikingsceremonie werden naast Driessen ook zes Amerikaanse en een Duitse dealer onderscheiden. De uitreiking vond plaats in Orlando (Florida USA) waar op dit moment de jaarlijkse NADA dealerconventie gehouden wordt.

Voor Driessen kwam de uitverkiezing als een welkome verrassing. "Wij leiden onze mensen bij voorkeur zelf op zodat we grip krijgen en houden op de kwaliteit van hun functioneren. Daarnaast spelen onze mensen ook weer een rol bij de opleiding van toekomstige medewerkers." Zo zijn kadermedewerkers van Driessen Autogroep op hun beurt regelmatig gastdocent voor opleidingen in de regio. "Ik merk dat onze mensen dat met erg veel plezier doen en het levert ontzettend veel goodwill op voor ons bedrijf waardoor we ook weer makkelijker aan goed personeel komen."

Northwood University heeft al jaren een goede verhouding met de IVA autoschool in Driebergen. Voor afgestudeerde IVA-scholieren zijn er op drie plaatsen in de VS aansluitende programma’s beschikbaar op bachelor- en masterniveau. François Driessen – zelf geen IVA-er – volgde destijds een bachelorprogramma bij Northwood. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Francois, een geweldige en zeer terechte eer! Van harte gefeliciteerd! Tot spoedig, Geert Vermeer

Geplaatst door: Geert Vermeer op

Super! Wat mag jij je terecht trots voelen! Van harte gefeliciteerd! Brabantse Groet, Roland

Geplaatst door: Roland Bongers op

proficiat wat een mooi voorbeeld van zelfopleiden in aansluiting op de branche. dat is meerwaarde creatie in vele opzichten. zo zie je maar weer investeren in je mensen brengt sfeer en cultuur in het bedrijf en klanten waarderen dat met een hoge customer return factor. geniet van je award Francois ypou earned it.

Geplaatst door: Hans Warmenhoven op

Beste Francois,
Van harte proficiat. Welkom in de club van Award winnaars.
Groeten,
Bob Velthuis

Geplaatst door: Bob Velthuis op

Francois, wat een eer, van harte gefeliciteerd met je award.
Groet, piet

Geplaatst door: Pieter Leendertse op

Een opsteker voor Driessen Autogroep en alle tems die er werkzaam zijn. Allen van harte gefeliciteerd!

MVRG, Gerrit Jan de Weerd

Geplaatst door: Gerrit Jan de Weerd op
Amerikaanse award voor François Driessen - Automobielmanagement.nl

Amerikaanse award voor François Driessen

De managing director van de Brabantse Top-50 dealerholding Driessen Autogroep, François Driessen, ontving zondagochtend een Dealer Education Award van de Northwood University. Onder de Nederlanders die hem in deze eer voorgingen zijn voormalig dealervoorman Leo Knijn en wijlen Volvo-dealer Johan Grunfeld.

Ieder jaar valt deze eer te beurt aan autodealers die zich op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt op het gebied van opleiding en training ten behoeve van de autobranche. Tijdens de uitreikingsceremonie werden naast Driessen ook zes Amerikaanse en een Duitse dealer onderscheiden. De uitreiking vond plaats in Orlando (Florida USA) waar op dit moment de jaarlijkse NADA dealerconventie gehouden wordt.

Voor Driessen kwam de uitverkiezing als een welkome verrassing. "Wij leiden onze mensen bij voorkeur zelf op zodat we grip krijgen en houden op de kwaliteit van hun functioneren. Daarnaast spelen onze mensen ook weer een rol bij de opleiding van toekomstige medewerkers." Zo zijn kadermedewerkers van Driessen Autogroep op hun beurt regelmatig gastdocent voor opleidingen in de regio. "Ik merk dat onze mensen dat met erg veel plezier doen en het levert ontzettend veel goodwill op voor ons bedrijf waardoor we ook weer makkelijker aan goed personeel komen."

Northwood University heeft al jaren een goede verhouding met de IVA autoschool in Driebergen. Voor afgestudeerde IVA-scholieren zijn er op drie plaatsen in de VS aansluitende programma’s beschikbaar op bachelor- en masterniveau. François Driessen – zelf geen IVA-er – volgde destijds een bachelorprogramma bij Northwood. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Francois, een geweldige en zeer terechte eer! Van harte gefeliciteerd! Tot spoedig, Geert Vermeer

Geplaatst door: Geert Vermeer op

Super! Wat mag jij je terecht trots voelen! Van harte gefeliciteerd! Brabantse Groet, Roland

Geplaatst door: Roland Bongers op

proficiat wat een mooi voorbeeld van zelfopleiden in aansluiting op de branche. dat is meerwaarde creatie in vele opzichten. zo zie je maar weer investeren in je mensen brengt sfeer en cultuur in het bedrijf en klanten waarderen dat met een hoge customer return factor. geniet van je award Francois ypou earned it.

Geplaatst door: Hans Warmenhoven op

Beste Francois,
Van harte proficiat. Welkom in de club van Award winnaars.
Groeten,
Bob Velthuis

Geplaatst door: Bob Velthuis op

Francois, wat een eer, van harte gefeliciteerd met je award.
Groet, piet

Geplaatst door: Pieter Leendertse op

Een opsteker voor Driessen Autogroep en alle tems die er werkzaam zijn. Allen van harte gefeliciteerd!

MVRG, Gerrit Jan de Weerd

Geplaatst door: Gerrit Jan de Weerd op