Ieder jaar valt deze eer te beurt aan autodealers die zich op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt op het gebied van opleiding en training ten behoeve van de autobranche. Tijdens de uitreikingsceremonie werden naast Driessen ook zes Amerikaanse en een Duitse dealer onderscheiden. De uitreiking vond plaats in Orlando (Florida USA) waar op dit moment de jaarlijkse NADA dealerconventie gehouden wordt.

Voor Driessen kwam de uitverkiezing als een welkome verrassing. "Wij leiden onze mensen bij voorkeur zelf op zodat we grip krijgen en houden op de kwaliteit van hun functioneren. Daarnaast spelen onze mensen ook weer een rol bij de opleiding van toekomstige medewerkers." Zo zijn kadermedewerkers van Driessen Autogroep op hun beurt regelmatig gastdocent voor opleidingen in de regio. "Ik merk dat onze mensen dat met erg veel plezier doen en het levert ontzettend veel goodwill op voor ons bedrijf waardoor we ook weer makkelijker aan goed personeel komen."

Northwood University heeft al jaren een goede verhouding met de IVA autoschool in Driebergen. Voor afgestudeerde IVA-scholieren zijn er op drie plaatsen in de VS aansluitende programma’s beschikbaar op bachelor- en masterniveau. François Driessen – zelf geen IVA-er – volgde destijds een bachelorprogramma bij Northwood.