Renaux ook directeur Renault België Luxemburg

Vanaf 1 maart wordt Jean-Paul Renaux benoemd tot Algemeen Directeur van Renault België Luxemburg. Tegelijk blijft hij algemeen directeur van Renault Nederland.

In de Belux vervangt hij Bernard Chrétien die directeur van Renault Italië is geworden. Jean-Paul Renaux heeft de Belgische nationaliteit en werd geboren in 1954 in Charleroi. Hij begon zijn carrière bij Renault in 1984 in de Directie Naverkoop van Renault België Luxemburg (RBL). Drie jaar later (1987) werd hij directeur Naverkoop van het Belgisch-Luxemburgse filiaal. In 1993 werd hij verkoopdirecteur.

Vanaf 1996 begon hij aan een internationaal parcours als projecdirecteur G.H. Luxemburg en algemeen directeur van Renault Luxemburg. In 2011 verhuisde hij naar het hoofdkantoor van Renault Europe Automobiles als Exploitatiedirecteur voor Europa. In 2004 werd hij benoemd tot directeur van Renault Zwitserland en sinds 2010 is Jean-Paul Renaux algemeen directeur van Renault Nederland.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Renaux ook directeur Renault België Luxemburg - Automobielmanagement.nl

Renaux ook directeur Renault België Luxemburg

Vanaf 1 maart wordt Jean-Paul Renaux benoemd tot Algemeen Directeur van Renault België Luxemburg. Tegelijk blijft hij algemeen directeur van Renault Nederland.

In de Belux vervangt hij Bernard Chrétien die directeur van Renault Italië is geworden. Jean-Paul Renaux heeft de Belgische nationaliteit en werd geboren in 1954 in Charleroi. Hij begon zijn carrière bij Renault in 1984 in de Directie Naverkoop van Renault België Luxemburg (RBL). Drie jaar later (1987) werd hij directeur Naverkoop van het Belgisch-Luxemburgse filiaal. In 1993 werd hij verkoopdirecteur.

Vanaf 1996 begon hij aan een internationaal parcours als projecdirecteur G.H. Luxemburg en algemeen directeur van Renault Luxemburg. In 2011 verhuisde hij naar het hoofdkantoor van Renault Europe Automobiles als Exploitatiedirecteur voor Europa. In 2004 werd hij benoemd tot directeur van Renault Zwitserland en sinds 2010 is Jean-Paul Renaux algemeen directeur van Renault Nederland.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding