Edwin van Geffen verlaat Bert Story Nijmegen

Edwin van Geffen, vestigingsmanager bij Bert Story Nijmegen, begint na 27 februari voor zichzelf.

De 40-jarige Van Geffen is een eigen investeringsmaatschappij gestart, onder de naam Tafidibi Investment. De BV gaat participeren in bedrijven die hij als kansrijk ziet. Nog onbekend is wie Van Geffen gaat opvolgen. Tot die tijd fungeert Bas van Hout, vestigingsdirecteur van Bert Story ‘s-Hertogenbosch, als ad-interim. Edwin van Geffen heeft ruim 21 jaar gewerkt voor de vestiging in Nijmegen. Hij begon er in 1992 als verkoopassistent en was de laatste dertien jaar vestigingsmanager.

Overigens gaat Bert Story Nijmegen in het eerste kwartaal van 2014 de huidige locatie aan de Lagelandseweg verruilen voor de Neerbosscheweg. Op die plek bevond zich vroeger Opel-dealer Van den Bosch en Jansen. Behalve aan BMW zal het pand ook aan MINI onderdak bieden. De sloop van het voormalige Opel-dealerpand begint in april.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Edwin van Geffen verlaat Bert Story Nijmegen - Automobielmanagement.nl

Edwin van Geffen verlaat Bert Story Nijmegen

Edwin van Geffen, vestigingsmanager bij Bert Story Nijmegen, begint na 27 februari voor zichzelf.

De 40-jarige Van Geffen is een eigen investeringsmaatschappij gestart, onder de naam Tafidibi Investment. De BV gaat participeren in bedrijven die hij als kansrijk ziet. Nog onbekend is wie Van Geffen gaat opvolgen. Tot die tijd fungeert Bas van Hout, vestigingsdirecteur van Bert Story ‘s-Hertogenbosch, als ad-interim. Edwin van Geffen heeft ruim 21 jaar gewerkt voor de vestiging in Nijmegen. Hij begon er in 1992 als verkoopassistent en was de laatste dertien jaar vestigingsmanager.

Overigens gaat Bert Story Nijmegen in het eerste kwartaal van 2014 de huidige locatie aan de Lagelandseweg verruilen voor de Neerbosscheweg. Op die plek bevond zich vroeger Opel-dealer Van den Bosch en Jansen. Behalve aan BMW zal het pand ook aan MINI onderdak bieden. De sloop van het voormalige Opel-dealerpand begint in april.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding