Danielson nieuwe baas China Operations bij Volvo Cars

Volvo Cars heeft Lars Danielson aangesteld als de nieuwe baas van de Chinese activiteiten van Volvo Cars. Hij volgt Freeman Shen op.

Danielson moet ervoor zorgen dat de integratie van Volvo Cars China in de processen van Volvo Cars volledig en soepeltjes verloopt. Hij kan verder bouwen op wat inmiddels op dit vlak is gerealiseerd sinds Volvo z’n activiteiten in China startte in 2010.  Danielson heeft een lange historie binnen Volvo en heeft verschillende hoge posities bekleed. Laatstelijk was hij verantwoordelijk voor de productie binnen China Operations. Deze zomer zal Volvo z’n eerste fabriek openen, in de stad Chengdu. "China is essentieel voor de transformatie van Volvo Cars en voor de realisatie van onze langetermijnstrategie en businessplan", aldus ceo Hakan Samuelsson van Volvo Cars. "Lars Danielson heeft met succes de oprichting van onze fabriek in Chengdu geleid. Ik ben ervan overtuigd dat hij de volgende fase van onze groei in China zal realiseren."    

  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Danielson nieuwe baas China Operations bij Volvo Cars - Automobielmanagement.nl

Danielson nieuwe baas China Operations bij Volvo Cars

Volvo Cars heeft Lars Danielson aangesteld als de nieuwe baas van de Chinese activiteiten van Volvo Cars. Hij volgt Freeman Shen op.

Danielson moet ervoor zorgen dat de integratie van Volvo Cars China in de processen van Volvo Cars volledig en soepeltjes verloopt. Hij kan verder bouwen op wat inmiddels op dit vlak is gerealiseerd sinds Volvo z’n activiteiten in China startte in 2010.  Danielson heeft een lange historie binnen Volvo en heeft verschillende hoge posities bekleed. Laatstelijk was hij verantwoordelijk voor de productie binnen China Operations. Deze zomer zal Volvo z’n eerste fabriek openen, in de stad Chengdu. "China is essentieel voor de transformatie van Volvo Cars en voor de realisatie van onze langetermijnstrategie en businessplan", aldus ceo Hakan Samuelsson van Volvo Cars. "Lars Danielson heeft met succes de oprichting van onze fabriek in Chengdu geleid. Ik ben ervan overtuigd dat hij de volgende fase van onze groei in China zal realiseren."    

  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding