Arjen van Beek directeur Louwman Exclusive

Arjen van Beek (47) is vanaf 1 april de nieuwe directeur van Louwman Exclusive. Hij volgt daarmee Luciën Visser op die de Louwman-organisatie inmiddels heeft verlaten. Visser werd vorig jaar april als directeur benoemd.

Op het vroegtijdige vertrek van Visser wil woordvoerder Roozenkrans niet verder ingaan. "Wij hebben afgesproken om hier geen mededelingen over te doen." Louwman Exclusive is sales- en servicedealer voor Maserati en Lexus en servicedealer voor Bentley en Lamborghini. Na de doorstart en het binnenhalen van merkvertegenwoordigingen gaat Louwman Exclusive de volgende fase in. De ambitie is volgens het persbericht ‘de beste partner te worden in zowel sales als service van exclusieve auto’s’.

Om aan die uitdaging vorm te geven heeft de Louwman Groep Arjen van Beek per 1 april 2013 benoemd als de nieuwe statutair directeur van Louwman Exclusive. Hij heeft diverse nationale en internationale directiefuncties bekleed zowel in wholesale als retail. Daarnaast is hij de laatste jaren betrokken geweest bij diverse it- en online-activiteiten in de branche.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Arjen gefeliciteerd met je nieuwe job !!

Geplaatst door: Chris Akse op
Arjen van Beek directeur Louwman Exclusive - Automobielmanagement.nl

Arjen van Beek directeur Louwman Exclusive

Arjen van Beek (47) is vanaf 1 april de nieuwe directeur van Louwman Exclusive. Hij volgt daarmee Luciën Visser op die de Louwman-organisatie inmiddels heeft verlaten. Visser werd vorig jaar april als directeur benoemd.

Op het vroegtijdige vertrek van Visser wil woordvoerder Roozenkrans niet verder ingaan. "Wij hebben afgesproken om hier geen mededelingen over te doen." Louwman Exclusive is sales- en servicedealer voor Maserati en Lexus en servicedealer voor Bentley en Lamborghini. Na de doorstart en het binnenhalen van merkvertegenwoordigingen gaat Louwman Exclusive de volgende fase in. De ambitie is volgens het persbericht ‘de beste partner te worden in zowel sales als service van exclusieve auto’s’.

Om aan die uitdaging vorm te geven heeft de Louwman Groep Arjen van Beek per 1 april 2013 benoemd als de nieuwe statutair directeur van Louwman Exclusive. Hij heeft diverse nationale en internationale directiefuncties bekleed zowel in wholesale als retail. Daarnaast is hij de laatste jaren betrokken geweest bij diverse it- en online-activiteiten in de branche.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Arjen gefeliciteerd met je nieuwe job !!

Geplaatst door: Chris Akse op