Op het vroegtijdige vertrek van Visser wil woordvoerder Roozenkrans niet verder ingaan. "Wij hebben afgesproken om hier geen mededelingen over te doen." Louwman Exclusive is sales- en servicedealer voor Maserati en Lexus en servicedealer voor Bentley en Lamborghini. Na de doorstart en het binnenhalen van merkvertegenwoordigingen gaat Louwman Exclusive de volgende fase in. De ambitie is volgens het persbericht ‘de beste partner te worden in zowel sales als service van exclusieve auto’s’.

Om aan die uitdaging vorm te geven heeft de Louwman Groep Arjen van Beek per 1 april 2013 benoemd als de nieuwe statutair directeur van Louwman Exclusive. Hij heeft diverse nationale en internationale directiefuncties bekleed zowel in wholesale als retail. Daarnaast is hij de laatste jaren betrokken geweest bij diverse it- en online-activiteiten in de branche.