René Roggen naar RvB PGA Nederland

René Roggen (43) treed vanaf 1 april toe tot de Raad van Bestuur van PGA Nederland. Roggen volgt Bart Gerris op, die per 1 januari 2013 een nieuwe functie bij Bentley Motors (Crewe UK) heeft aanvaard.

Roggen is afkomstig van Stern en vervult daar de rol van cluster directeur Stern 1 & 2. In zijn nieuwe rol vormt Roggen samen met Rudi Coppoolse en Simon Luijckx de raad van bestuur van PGA Nederland NV.

Eerder was Roggen onder andere werkzaam als directeur van Ford Nederland BV en GM Nederland BV.

PGA Nederland NV is één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland en vertegenwoordigt in Nederland acht verschillende automerken. De officiële merkdealers van PGA Nederland zijn: Nefkens Peugeot, Ekris BMW/MINI, Smit & Co Opel, de Bois Honda, Terwolde Renault/Dacia en Hyundai Wittenberg. Naast deze dealerbedrijven maken ook MKB Lease, UAS (schadeherstel), Elgersma (Automotive Supplies) en NCT (export) deel uit van PGA Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

René,
Gefeliciteerd met deze benoeming.
Gr, Jan van kleef

Geplaatst door: Jan van Kleef op

Gefeliciteerd René met deze nieuwe stap in je carrière!

Geplaatst door: Diana Kroes op
René Roggen naar RvB PGA Nederland - Automobielmanagement.nl

René Roggen naar RvB PGA Nederland

René Roggen (43) treed vanaf 1 april toe tot de Raad van Bestuur van PGA Nederland. Roggen volgt Bart Gerris op, die per 1 januari 2013 een nieuwe functie bij Bentley Motors (Crewe UK) heeft aanvaard.

Roggen is afkomstig van Stern en vervult daar de rol van cluster directeur Stern 1 & 2. In zijn nieuwe rol vormt Roggen samen met Rudi Coppoolse en Simon Luijckx de raad van bestuur van PGA Nederland NV.

Eerder was Roggen onder andere werkzaam als directeur van Ford Nederland BV en GM Nederland BV.

PGA Nederland NV is één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland en vertegenwoordigt in Nederland acht verschillende automerken. De officiële merkdealers van PGA Nederland zijn: Nefkens Peugeot, Ekris BMW/MINI, Smit & Co Opel, de Bois Honda, Terwolde Renault/Dacia en Hyundai Wittenberg. Naast deze dealerbedrijven maken ook MKB Lease, UAS (schadeherstel), Elgersma (Automotive Supplies) en NCT (export) deel uit van PGA Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

René,
Gefeliciteerd met deze benoeming.
Gr, Jan van kleef

Geplaatst door: Jan van Kleef op

Gefeliciteerd René met deze nieuwe stap in je carrière!

Geplaatst door: Diana Kroes op