Eric Tak herkozen als voorzitter Bovag Autodealers

De algemene ledenvergadering van de Bovag Autodealers heeft Eric Tak voor drie jaar herkozen als haar voorzitter.

Tak is blij met zijn herbenoeming: "Hoewel het economisch geen gezellige tijd is, kijk ik er naar uit om dealers te helpen bij hun keuzes voor de toekomst. We hebben belangrijke onderwerpen op de agenda als autobelastingen en mobiliteit".

Een van de speerpunten voor hem is het werken aan een gezonde relatie tussen banken en leasemaatschappijen enerzijds en dealers anderzijds. "Investeringsbescherming is daarbij ons belangrijkste doel."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Eric Tak herkozen als voorzitter Bovag Autodealers - Automobielmanagement.nl

Eric Tak herkozen als voorzitter Bovag Autodealers

De algemene ledenvergadering van de Bovag Autodealers heeft Eric Tak voor drie jaar herkozen als haar voorzitter.

Tak is blij met zijn herbenoeming: "Hoewel het economisch geen gezellige tijd is, kijk ik er naar uit om dealers te helpen bij hun keuzes voor de toekomst. We hebben belangrijke onderwerpen op de agenda als autobelastingen en mobiliteit".

Een van de speerpunten voor hem is het werken aan een gezonde relatie tussen banken en leasemaatschappijen enerzijds en dealers anderzijds. "Investeringsbescherming is daarbij ons belangrijkste doel."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding