Aftersales-directeur Doorenbos weg bij Kia NL

Frank Doorenbos, director after sales van Kia Motors Nederland, heeft besloten de Nederlandse Kia-importeur per 31 mei 2013 te verlaten.

Doorenbos (45) zal zijn carrière elders in de automobielbranche voortzetten. Frank Doorenbos was sinds 2005 werkzaam als verantwoordelijke voor aftersales voor Kia Nederland. Per april vorig jaar behoorde ook dealerdevelopment tot de verantwoordelijkheid van Doorenbos. Op dit moment staat Kia op een vijfde positie in de verkoopranglijst en heeft het merk een marktaandeel van bijna zeven procent. Volgens directeur Léan Verstoep zal Doorenbos tot medio mei werkzaam zijn voor Kia Motors Nederland. "We gaan ervan uit  tegen die tijd een vervanger te hebben gevonden."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Aftersales-directeur Doorenbos weg bij Kia NL - Automobielmanagement.nl

Aftersales-directeur Doorenbos weg bij Kia NL

Frank Doorenbos, director after sales van Kia Motors Nederland, heeft besloten de Nederlandse Kia-importeur per 31 mei 2013 te verlaten.

Doorenbos (45) zal zijn carrière elders in de automobielbranche voortzetten. Frank Doorenbos was sinds 2005 werkzaam als verantwoordelijke voor aftersales voor Kia Nederland. Per april vorig jaar behoorde ook dealerdevelopment tot de verantwoordelijkheid van Doorenbos. Op dit moment staat Kia op een vijfde positie in de verkoopranglijst en heeft het merk een marktaandeel van bijna zeven procent. Volgens directeur Léan Verstoep zal Doorenbos tot medio mei werkzaam zijn voor Kia Motors Nederland. "We gaan ervan uit  tegen die tijd een vervanger te hebben gevonden."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding