Vanuit het hoofdkantoor van Eurol in Nijverdal gaat Boerboom leiding geven aan het Nederlandse verkoopteam. Eurol zegt "ambitieuze" plannen te hebben voor de Nederlandse markt, die gericht zijn op verdere ontwikkeling en groei. De belangrijkste taak van Boerboom is de positie van Eurol te versterken in de verschillende segmenten, waaronder automotive, industrie, landbouw, marine en watersport, tweewielers en motoren.

Recentelijk heeft Eurol het startschot gegeven voor nieuwbouw. Op een nieuwe locatie in Almelo is inmiddels de grond verkregen aan de zijtak van het Twente kanaal. Aan- en afvoer van grondstoffen en containers kunnen dan via schepen plaatsvinden. De nieuwe fabriek krijgt ten opzichte van de huidige in Nijverdal een twee keer zo grote capaciteit en zal worden gebouwd volgens de laatste stand der techniek op het gebied van productie, milieu en brandveiligheid.

Bart Boerboom vertrok in maart als commercieel directeur Capital Equipment bij Rema Tip Top/ Oskamp.