Jürgen Stackmann nieuwe baas Seat

Jürgen Stackmann (51) neemt vanaf 1 mei de functie van voorzitter van Seat S.A. op zich. In deze nieuwe rol volgt hij James Muir (54) op, die een senior managementfunctie heeft aanvaard binnen de Volkswagen Group.

Jürgen Stackmann begon zijn zakelijke carrière in 1989 bij Ford, waar hij in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk diverse functies vervulde, waaronder die van marketing director en General Manager Sales & Marketing. Stackmann trad in 2010 in dienst van de Volkswagen Group, waar hij oorspronkelijk verantwoordelijk was voor sales en marketing bij Skoda Auto. Sinds 1 september 2012 is Stackmann hoofd marketing bij de Volkswagen Group en Volkswagen Passenger Cars.

James Muir begon zijn carrière in 1987 op de Sales-afdeling bij Ford UK. Tot 2009 bekleedde Muir diverse functies bij Ford UK, Mazda UK en Mazda Europe. In september 2009 werd hij benoemd tot Chairman van SEAT S.A., waar hij een grote rol speelde in de herstructurering van de onderneming.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Als District Manager van het eerste uur wens ik de heer Stackmann veel succes in zijn prachtige functie voor dit fantastische merk.
Martin Hompus, gepensioneerd District Manager SEAT.

Geplaatst door: Martin Hompus op
Jürgen Stackmann nieuwe baas Seat - Automobielmanagement.nl

Jürgen Stackmann nieuwe baas Seat

Jürgen Stackmann (51) neemt vanaf 1 mei de functie van voorzitter van Seat S.A. op zich. In deze nieuwe rol volgt hij James Muir (54) op, die een senior managementfunctie heeft aanvaard binnen de Volkswagen Group.

Jürgen Stackmann begon zijn zakelijke carrière in 1989 bij Ford, waar hij in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk diverse functies vervulde, waaronder die van marketing director en General Manager Sales & Marketing. Stackmann trad in 2010 in dienst van de Volkswagen Group, waar hij oorspronkelijk verantwoordelijk was voor sales en marketing bij Skoda Auto. Sinds 1 september 2012 is Stackmann hoofd marketing bij de Volkswagen Group en Volkswagen Passenger Cars.

James Muir begon zijn carrière in 1987 op de Sales-afdeling bij Ford UK. Tot 2009 bekleedde Muir diverse functies bij Ford UK, Mazda UK en Mazda Europe. In september 2009 werd hij benoemd tot Chairman van SEAT S.A., waar hij een grote rol speelde in de herstructurering van de onderneming.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Als District Manager van het eerste uur wens ik de heer Stackmann veel succes in zijn prachtige functie voor dit fantastische merk.
Martin Hompus, gepensioneerd District Manager SEAT.

Geplaatst door: Martin Hompus op