Fred van der Heijden directeur Groeneveld Benelux

Per 1 juni 2013 is Fred van der Heijden (38) benoemd tot algemeen directeur van Groeneveld Benelux, de eigen verkoop- en serviceorganisatie van Groeneveld Transport Efficiency voor de Benelux.

Van der Heijden volgt Wim Zieleman (38) op die per diezelfde datum wereldwijd verantwoordelijk is voor training en coaching van commerciële medewerkers en management van de Groeneveld-vestigingen, distributeurs en dealers. In zijn nieuwe functie is Zieleman ook verantwoordelijk voor de commerciële ondersteuning bij de opstart in nieuwe markten en marktsegmenten.

Fred van der Heijden studeerde automotive business management aan de IVA Driebergen. Na een carrière als account manager binnen de DAF- en Volvo-dealerorganisatie trad hij in 2006 in dienst van MAN Nederland Dealer Zuid, waar hij in 2008 werd benoemd tot Sales Manager MAN en Volkswagen bedrijfswagens. In die functie was hij verantwoordelijk voor de commerciële binnen- en buitendienst, alsmede voor de marketingactiviteiten van de vier dealerbedrijven van MAN Nederland in Eindhoven, Tilburg, Helmond en ‘s-Hertogenbosch.

Wim Zieleman komt ook van de IVA en werkt al zestien jaar bij Groeneveld. In die tijd heeft hij diverse commerciële functies bekleed met toenemende verantwoordelijkheid. Hij was onder meer verantwoordelijk voor OEM sales on-road, was ad-interim manager voor de activiteiten in Noord-Amerika en stond een aantal jaren aan het hoofd van de verkoop- en serviceorganisatie van de Benelux.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Fred van der Heijden directeur Groeneveld Benelux - Automobielmanagement.nl

Fred van der Heijden directeur Groeneveld Benelux

Per 1 juni 2013 is Fred van der Heijden (38) benoemd tot algemeen directeur van Groeneveld Benelux, de eigen verkoop- en serviceorganisatie van Groeneveld Transport Efficiency voor de Benelux.

Van der Heijden volgt Wim Zieleman (38) op die per diezelfde datum wereldwijd verantwoordelijk is voor training en coaching van commerciële medewerkers en management van de Groeneveld-vestigingen, distributeurs en dealers. In zijn nieuwe functie is Zieleman ook verantwoordelijk voor de commerciële ondersteuning bij de opstart in nieuwe markten en marktsegmenten.

Fred van der Heijden studeerde automotive business management aan de IVA Driebergen. Na een carrière als account manager binnen de DAF- en Volvo-dealerorganisatie trad hij in 2006 in dienst van MAN Nederland Dealer Zuid, waar hij in 2008 werd benoemd tot Sales Manager MAN en Volkswagen bedrijfswagens. In die functie was hij verantwoordelijk voor de commerciële binnen- en buitendienst, alsmede voor de marketingactiviteiten van de vier dealerbedrijven van MAN Nederland in Eindhoven, Tilburg, Helmond en ‘s-Hertogenbosch.

Wim Zieleman komt ook van de IVA en werkt al zestien jaar bij Groeneveld. In die tijd heeft hij diverse commerciële functies bekleed met toenemende verantwoordelijkheid. Hij was onder meer verantwoordelijk voor OEM sales on-road, was ad-interim manager voor de activiteiten in Noord-Amerika en stond een aantal jaren aan het hoofd van de verkoop- en serviceorganisatie van de Benelux.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding