Rob Sipkes auction leader bij CarsOnTheWeb

Per 1 mei start Rob Sipkes als auction leader bij CarsOnTheWeb.nl. Hij komt van Terberg Leasing.

Sipkes heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring in de automotive. Eerder werkte hij als remarketing manager bij Terberg Leasing. Sipkes: "Gezien het huidige tekort aan gebruikte voertuigen bij autobedrijven zie ik enorm veel groeipotentieel voor CarsOnTheWeb in Nederland. Maar ook buiten onze grenzen zijn de voertuigen van onze aanbieders interessant gezien de Nederlandse bpm-wetgeving. Ook de onderhoudsstatus en het uitrustingsniveau maken onze voertuigen aantrekkelijk." Er is aanbod met dagelijks ruim duizend voertuigen in veiling, afkomstig van gerenommeerde leasemaatschappijen uit zowel binnen als buitenland. Sipkes zal als auction leader verantwoordelijk zijn voor het verloop van de veilingen en het eerste aanspreekpunt voor de verkopende klanten zijn.

CarsOnTheWeb Nederland is onderdeel van een uitgebreid Europees B2B-voertuigveilingplatform. Als fullservice provider biedt het aan remarketingprofessionals een platform voor het beheren, inspecteren en verkopen van voertuigen. Voorts verzorgt CarsOnTheWeb.nl de verkoop en het transport van Europese voertuigen aan professionele autobedrijven in Nederland.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Rob Sipkes auction leader bij CarsOnTheWeb - Automobielmanagement.nl

Rob Sipkes auction leader bij CarsOnTheWeb

Per 1 mei start Rob Sipkes als auction leader bij CarsOnTheWeb.nl. Hij komt van Terberg Leasing.

Sipkes heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring in de automotive. Eerder werkte hij als remarketing manager bij Terberg Leasing. Sipkes: "Gezien het huidige tekort aan gebruikte voertuigen bij autobedrijven zie ik enorm veel groeipotentieel voor CarsOnTheWeb in Nederland. Maar ook buiten onze grenzen zijn de voertuigen van onze aanbieders interessant gezien de Nederlandse bpm-wetgeving. Ook de onderhoudsstatus en het uitrustingsniveau maken onze voertuigen aantrekkelijk." Er is aanbod met dagelijks ruim duizend voertuigen in veiling, afkomstig van gerenommeerde leasemaatschappijen uit zowel binnen als buitenland. Sipkes zal als auction leader verantwoordelijk zijn voor het verloop van de veilingen en het eerste aanspreekpunt voor de verkopende klanten zijn.

CarsOnTheWeb Nederland is onderdeel van een uitgebreid Europees B2B-voertuigveilingplatform. Als fullservice provider biedt het aan remarketingprofessionals een platform voor het beheren, inspecteren en verkopen van voertuigen. Voorts verzorgt CarsOnTheWeb.nl de verkoop en het transport van Europese voertuigen aan professionele autobedrijven in Nederland.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding