Kramer volgt Vaczi op bij Apollo Vredestein

Michiel Kramer is aangesteld als manager marketingcommunicatie bij Apollo Vredestein. Hij volgt Bandi Vaczi op die is gepromoveerd naar de functie van head global marketingcommunications.

Kramer (34)  is op 1 mei 2013 officieel aangesteld. Hij geeft leiding aan de centrale teams voor marketingcommunicatie en productmanagement van Apollo Vredestein. De teams zijn verantwoordelijk voor de producten en de merken Apollo en Vredestein in Europa en Noord-Amerika. Kramer werkt ruim acht jaar voor Vredestein, onder meer in verkoopfuncties in de VS en op de afdeling Export. Hij werkte vanaf 2005 als market development manager in de VS en was sinds september 2009 area export manager met verantwoordelijkheid voor de Oost-Europese markt waar Apollo Vredestein geen eigen kantoren heeft.  Kramer was ook productmanager voor het high-end concept van Vredestein: Premium Styling by Vredestein.

Michiel Kramer volgt Bandi Vaczi (36) op die gepromoveerd is naar Head Global Marketing Communications. Vaczi gaf zes jaar lang leiding aan de afdeling marketingcommunicatie. In zijn nieuwe functie is Vaczi verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie van alle merken in de portfolio van Apollo Tyres, namelijk Apollo, Vredestein en Dunlop.

Kramer volgt Vaczi op bij Apollo Vredestein - Automobielmanagement.nl

Kramer volgt Vaczi op bij Apollo Vredestein

Michiel Kramer is aangesteld als manager marketingcommunicatie bij Apollo Vredestein. Hij volgt Bandi Vaczi op die is gepromoveerd naar de functie van head global marketingcommunications.

Kramer (34)  is op 1 mei 2013 officieel aangesteld. Hij geeft leiding aan de centrale teams voor marketingcommunicatie en productmanagement van Apollo Vredestein. De teams zijn verantwoordelijk voor de producten en de merken Apollo en Vredestein in Europa en Noord-Amerika. Kramer werkt ruim acht jaar voor Vredestein, onder meer in verkoopfuncties in de VS en op de afdeling Export. Hij werkte vanaf 2005 als market development manager in de VS en was sinds september 2009 area export manager met verantwoordelijkheid voor de Oost-Europese markt waar Apollo Vredestein geen eigen kantoren heeft.  Kramer was ook productmanager voor het high-end concept van Vredestein: Premium Styling by Vredestein.

Michiel Kramer volgt Bandi Vaczi (36) op die gepromoveerd is naar Head Global Marketing Communications. Vaczi gaf zes jaar lang leiding aan de afdeling marketingcommunicatie. In zijn nieuwe functie is Vaczi verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie van alle merken in de portfolio van Apollo Tyres, namelijk Apollo, Vredestein en Dunlop.