Nieuwe directieleden Business Lease

Bij Business Lease Group is het group management team uitgebreid met Robbert van Muyden.

Van Muyden was verantwoordelijk voor de Nederlandse activiteiten van Business Lease en gaat nu de nieuwe rol van director international sales, marketing & operations vervullen.  Arjan Stuij is tegelijkertijd benoemd tot algemeen directeur van Business Lease Nederland. Philip Aarsman, die tot nu toe verantwoordelijk was voor alle internationale business development activiteiten binnen Business Lease Group zal als director business development verantwoordelijk blijven voor alle nieuwe product- en marktontwikkelingen.

Deze benoemingen hangen samen met een structuurwijziging van de internationale Business Development activiteiten binnen Business Lease Group.

Harm Nijlunsing, CEO Business Lease Group: "Business development is erg belangrijk voor de (internationale) groei en ontwikkeling van Business Lease. Hiertoe behoren veel verschillende activiteiten. Met name de aard van deze werkzaamheden maakt het noodzakelijk om hier een splitsing in onder te brengen. International sales, corporate marketing, international operations en de ontwikkeling van bestaande services en producten hebben een continue karakter en daarmee een dagelijkse aansturing nodig. Terwijl overnames in bestaande en nieuwe landen, de opstart van nieuwe landen en nieuwe productontwikkeling een meer projectmatig en ook extern karakter kennen. Omdat beide hoofdstromen voor ons even belangrijk zijn is er voor gekozen om hiervoor twee aparte directeuren verantwoordelijk te maken, zodat beiden nu een nog grotere bijdrage kunnen gaan leveren aan de groei van het bedrijf in zowel binnen- als buitenland. Wij zijn daarom erg verheugd dat Robbert van Muyden ons directieteam bij Business Lease Group komt versterken. Hij brengt een schat aan ervaring met zich mee en kent vanzelfsprekend onze Business Lease organisatie en cultuur erg goed."

Arjan Stuij (44) is een nieuw gezicht binnen Business Lease. Hij is getrouwd, heeft twee kinderen en is afkomstig van de Direct Lease Groep waar hij als algemeen directeur verantwoordelijk was voor de internationale activiteiten in Nederland, Belgie en Duitsland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe directieleden Business Lease - Automobielmanagement.nl

Nieuwe directieleden Business Lease

Bij Business Lease Group is het group management team uitgebreid met Robbert van Muyden.

Van Muyden was verantwoordelijk voor de Nederlandse activiteiten van Business Lease en gaat nu de nieuwe rol van director international sales, marketing & operations vervullen.  Arjan Stuij is tegelijkertijd benoemd tot algemeen directeur van Business Lease Nederland. Philip Aarsman, die tot nu toe verantwoordelijk was voor alle internationale business development activiteiten binnen Business Lease Group zal als director business development verantwoordelijk blijven voor alle nieuwe product- en marktontwikkelingen.

Deze benoemingen hangen samen met een structuurwijziging van de internationale Business Development activiteiten binnen Business Lease Group.

Harm Nijlunsing, CEO Business Lease Group: "Business development is erg belangrijk voor de (internationale) groei en ontwikkeling van Business Lease. Hiertoe behoren veel verschillende activiteiten. Met name de aard van deze werkzaamheden maakt het noodzakelijk om hier een splitsing in onder te brengen. International sales, corporate marketing, international operations en de ontwikkeling van bestaande services en producten hebben een continue karakter en daarmee een dagelijkse aansturing nodig. Terwijl overnames in bestaande en nieuwe landen, de opstart van nieuwe landen en nieuwe productontwikkeling een meer projectmatig en ook extern karakter kennen. Omdat beide hoofdstromen voor ons even belangrijk zijn is er voor gekozen om hiervoor twee aparte directeuren verantwoordelijk te maken, zodat beiden nu een nog grotere bijdrage kunnen gaan leveren aan de groei van het bedrijf in zowel binnen- als buitenland. Wij zijn daarom erg verheugd dat Robbert van Muyden ons directieteam bij Business Lease Group komt versterken. Hij brengt een schat aan ervaring met zich mee en kent vanzelfsprekend onze Business Lease organisatie en cultuur erg goed."

Arjan Stuij (44) is een nieuw gezicht binnen Business Lease. Hij is getrouwd, heeft twee kinderen en is afkomstig van de Direct Lease Groep waar hij als algemeen directeur verantwoordelijk was voor de internationale activiteiten in Nederland, Belgie en Duitsland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding