Erik Staat naar LeasePlan Corporation

Erik Staat, de huidige directeur marketing van LeasePlan Nederland, is per 1 juni benoemd tot operational excellence manager bij moederbedrijf Leaseplan Corporation.

Staat (40) gaat op internationaal niveau invulling geven aan het versterken van de relatie tussen de leasemaatschappij en de leaserijder, een van de strategische speerpunten binnen het concern. Erik Staat is sinds 2009 marketingdirecteur bij LeasePlan en in die periode is de focus van het bedrijf verschoven naar het mkb. "Als operational excellence manager ga ik mij richten op onze berijders, waarbij ik natuurlijk gebruik zal maken van de ervaringen die wij bij LeasePlan Nederland hebben opgedaan. Het doel is niet alleen een relatie met onze klanten, de wagenparkbeheerders, te versterken maar ook een hechte band te creëren met de berijders." LeasePlan is actief in 31 landen. Staat wordt werkzaam binnen het bedrijfsonderdeeel LeasePlan Supply Services. 

 

  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Erik Staat naar LeasePlan Corporation - Automobielmanagement.nl

Erik Staat naar LeasePlan Corporation

Erik Staat, de huidige directeur marketing van LeasePlan Nederland, is per 1 juni benoemd tot operational excellence manager bij moederbedrijf Leaseplan Corporation.

Staat (40) gaat op internationaal niveau invulling geven aan het versterken van de relatie tussen de leasemaatschappij en de leaserijder, een van de strategische speerpunten binnen het concern. Erik Staat is sinds 2009 marketingdirecteur bij LeasePlan en in die periode is de focus van het bedrijf verschoven naar het mkb. "Als operational excellence manager ga ik mij richten op onze berijders, waarbij ik natuurlijk gebruik zal maken van de ervaringen die wij bij LeasePlan Nederland hebben opgedaan. Het doel is niet alleen een relatie met onze klanten, de wagenparkbeheerders, te versterken maar ook een hechte band te creëren met de berijders." LeasePlan is actief in 31 landen. Staat wordt werkzaam binnen het bedrijfsonderdeeel LeasePlan Supply Services. 

 

  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding