Bert Klerk nieuwe voorman Formule E-team

Bert Klerk, voormalig president directeur ProRail, is per 1 juni de nieuwe voorzitter van het Formule E-team. Hij volgt ANWB directeur Guido van Woerkom op, die vanaf maart 2012 waarnemend voorzitter was.

Klerk spreekt van een "unieke samenwerking" onder de vlag van het Formule E-Team. "Die biedt veel kansen voor innovatieve bedrijven die willen investeren in groene groeikansen van Elektrisch Vervoer. Elektrisch vervoer betekent ook slim reisgedrag, waarbij je per dag afweegt of reizen nodig is, en zo ja, welk voertuig dan het meest geschikt is. Om dergelijke afwegingen te kunnen maken, is een goede samenwerking tussen verschillende disciplines nodig."

Het Formule E-team realiseert doorbraken op elektrisch vervoer in onder meer infrastructuur, accu’s en beschikbaarheid. In het team werken bedrijfsleven en kennisinstellingen nauw samen met de overheid.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bert Klerk nieuwe voorman Formule E-team - Automobielmanagement.nl

Bert Klerk nieuwe voorman Formule E-team

Bert Klerk, voormalig president directeur ProRail, is per 1 juni de nieuwe voorzitter van het Formule E-team. Hij volgt ANWB directeur Guido van Woerkom op, die vanaf maart 2012 waarnemend voorzitter was.

Klerk spreekt van een "unieke samenwerking" onder de vlag van het Formule E-Team. "Die biedt veel kansen voor innovatieve bedrijven die willen investeren in groene groeikansen van Elektrisch Vervoer. Elektrisch vervoer betekent ook slim reisgedrag, waarbij je per dag afweegt of reizen nodig is, en zo ja, welk voertuig dan het meest geschikt is. Om dergelijke afwegingen te kunnen maken, is een goede samenwerking tussen verschillende disciplines nodig."

Het Formule E-team realiseert doorbraken op elektrisch vervoer in onder meer infrastructuur, accu’s en beschikbaarheid. In het team werken bedrijfsleven en kennisinstellingen nauw samen met de overheid.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding