Arie Ruitenbeek naar BMW Dusseldorp

Arie Ruitenbeek versterkt vanaf 1 juli de directie van Dusseldorp Automotive. Ruitenbeek heeft ruime ervaring opgebouwd binnen importeursorganisaties in de automotive branche en verruilt zijn functie als verkoop directeur van BMW Group Nederland voor een positie in de directie van Dusseldorp Automotive, waarbij hij leiding gaat geven aan de BMW- en MINI-vestiging Dusseldorp Zwolle.

"De uitdaging om de stap van een wholesale- naar een retail organisatie te maken motiveert mij enorm. Ik vind het een geweldige uitdaging om dicht op de klant te zitten en mijn tot nu toe opgebouwde ervaring te benutten in het spanningsveld tussen klanttevredenheid, marktprestatie en rendement. Ook kijk ik uit naar de samenwerking met het huidige directieteam van jonge ondernemers, waar ik straks deel van uit ga maken", aldus Arie Ruitenbeek.

Per 1 juli 2013 wordt het team van directieleden/aandeelhouders gevormd door de heren Richard Dusseldorp, Diederik Dusseldorp, Remko Korthagen en Arie Ruitenbeek.

Dusseldorp Automotive is een exclusieve BMW Group contractpartner met vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Hoogeveen en Zwolle. Tevens beschikt de groep over een eigen schadebedrijf onder het label STARS Schadeherstel.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Succes, mooie uitdaging!

Geplaatst door: Pieter Verhoof op
Arie Ruitenbeek naar BMW Dusseldorp - Automobielmanagement.nl

Arie Ruitenbeek naar BMW Dusseldorp

Arie Ruitenbeek versterkt vanaf 1 juli de directie van Dusseldorp Automotive. Ruitenbeek heeft ruime ervaring opgebouwd binnen importeursorganisaties in de automotive branche en verruilt zijn functie als verkoop directeur van BMW Group Nederland voor een positie in de directie van Dusseldorp Automotive, waarbij hij leiding gaat geven aan de BMW- en MINI-vestiging Dusseldorp Zwolle.

"De uitdaging om de stap van een wholesale- naar een retail organisatie te maken motiveert mij enorm. Ik vind het een geweldige uitdaging om dicht op de klant te zitten en mijn tot nu toe opgebouwde ervaring te benutten in het spanningsveld tussen klanttevredenheid, marktprestatie en rendement. Ook kijk ik uit naar de samenwerking met het huidige directieteam van jonge ondernemers, waar ik straks deel van uit ga maken", aldus Arie Ruitenbeek.

Per 1 juli 2013 wordt het team van directieleden/aandeelhouders gevormd door de heren Richard Dusseldorp, Diederik Dusseldorp, Remko Korthagen en Arie Ruitenbeek.

Dusseldorp Automotive is een exclusieve BMW Group contractpartner met vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Hoogeveen en Zwolle. Tevens beschikt de groep over een eigen schadebedrijf onder het label STARS Schadeherstel.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Succes, mooie uitdaging!

Geplaatst door: Pieter Verhoof op