"De uitdaging om de stap van een wholesale- naar een retail organisatie te maken motiveert mij enorm. Ik vind het een geweldige uitdaging om dicht op de klant te zitten en mijn tot nu toe opgebouwde ervaring te benutten in het spanningsveld tussen klanttevredenheid, marktprestatie en rendement. Ook kijk ik uit naar de samenwerking met het huidige directieteam van jonge ondernemers, waar ik straks deel van uit ga maken", aldus Arie Ruitenbeek.

Per 1 juli 2013 wordt het team van directieleden/aandeelhouders gevormd door de heren Richard Dusseldorp, Diederik Dusseldorp, Remko Korthagen en Arie Ruitenbeek.

Dusseldorp Automotive is een exclusieve BMW Group contractpartner met vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Hoogeveen en Zwolle. Tevens beschikt de groep over een eigen schadebedrijf onder het label STARS Schadeherstel.