Vleminckx chief commercial officer bij CarsOnTheWeb

CarsOnTheWeb heeft zijn management versterkt met een chief commercial officer. Gino Vleminckx zal in zijn nieuwe functie de commerciële strategie van het online veilingplatform verfijnen en de ontwikkeling van het buyerportfolio leiden.

In de afgelopen vijftien jaar heeft Gino Vleminckx bij diverse organisaties leidinggevende marketingfuncties bekleed. Hij was voornamelijk actief binnen de telecomsector bij onder meer Telenet,  Versatel en Mobistar. Het meest recent bekleedde hij de functie van head of segment voor Key Accounts, bij Teleroute (Wolters Kluwer), een online vrachtuitwisselingsplatform.  Vleminckx begint vastbesloten aan zijn nieuwe uitdaging: "Om de groei van de CarsOnTheWeb groep verder te ondersteunen, zullen we ons blijven focussen op het verder ontwikkelen van onze kopersportefeuille in en rond Europa. We zullen ook de nodige stappen ondernemen om onze marketingactiviteiten naar een hoger niveau te tillen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Vleminckx chief commercial officer bij CarsOnTheWeb - Automobielmanagement.nl

Vleminckx chief commercial officer bij CarsOnTheWeb

CarsOnTheWeb heeft zijn management versterkt met een chief commercial officer. Gino Vleminckx zal in zijn nieuwe functie de commerciële strategie van het online veilingplatform verfijnen en de ontwikkeling van het buyerportfolio leiden.

In de afgelopen vijftien jaar heeft Gino Vleminckx bij diverse organisaties leidinggevende marketingfuncties bekleed. Hij was voornamelijk actief binnen de telecomsector bij onder meer Telenet,  Versatel en Mobistar. Het meest recent bekleedde hij de functie van head of segment voor Key Accounts, bij Teleroute (Wolters Kluwer), een online vrachtuitwisselingsplatform.  Vleminckx begint vastbesloten aan zijn nieuwe uitdaging: "Om de groei van de CarsOnTheWeb groep verder te ondersteunen, zullen we ons blijven focussen op het verder ontwikkelen van onze kopersportefeuille in en rond Europa. We zullen ook de nodige stappen ondernemen om onze marketingactiviteiten naar een hoger niveau te tillen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding