Andreas Offermann topman sales & marketing Seat

Andreas Offermann is bij Seat S.A. per 1 september aangesteld als executive vice-president voor sales & marketing. In deze functie volgt hij Paul Sevin op, die voor de Volkswagen Group werkzaam blijft als consultant.

Offermann (56) is sinds 2011 verantwoordelijk voor de wereldwijde coördinatie van de National Sales Companies (NSC) van de Volkswagen Group. Hij rapporteert in zijn nieuwe functie bij Seat rechtstreeks aan Jürgen Stackmann, de bestuursvoorzitter van Seat.

De benoeming van Offermann maakt deel uit van een reeks functieveranderingen binnen de Volkswagen Group op het gebied van sales en marketing. Als gevolg daarvan wordt Offermann’s huidige positie overgenomen door James Muir, die verantwoordelijk wordt voor de wereldwijde coördinatie van de National Sales Companies van de Volkswagen Group. Muir gaf tussen september 2009 en april 2013 leiding aan de herstructurering van Seat. Hij zal rechtstreeks rapporteren aan Christian Klingler, in de raad van bestuur van de Volkswagen Group verantwoordelijk voor sales en marketing.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Andreas Offermann topman sales & marketing Seat - Automobielmanagement.nl

Andreas Offermann topman sales & marketing Seat

Andreas Offermann is bij Seat S.A. per 1 september aangesteld als executive vice-president voor sales & marketing. In deze functie volgt hij Paul Sevin op, die voor de Volkswagen Group werkzaam blijft als consultant.

Offermann (56) is sinds 2011 verantwoordelijk voor de wereldwijde coördinatie van de National Sales Companies (NSC) van de Volkswagen Group. Hij rapporteert in zijn nieuwe functie bij Seat rechtstreeks aan Jürgen Stackmann, de bestuursvoorzitter van Seat.

De benoeming van Offermann maakt deel uit van een reeks functieveranderingen binnen de Volkswagen Group op het gebied van sales en marketing. Als gevolg daarvan wordt Offermann’s huidige positie overgenomen door James Muir, die verantwoordelijk wordt voor de wereldwijde coördinatie van de National Sales Companies van de Volkswagen Group. Muir gaf tussen september 2009 en april 2013 leiding aan de herstructurering van Seat. Hij zal rechtstreeks rapporteren aan Christian Klingler, in de raad van bestuur van de Volkswagen Group verantwoordelijk voor sales en marketing.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding