Thomas Sedran volgt Docherty op bij Chevrolet Europe

Thomas Sedran, bij Opel verantwoordelijk voor strategie, wordt de nieuwe president van Chevrolet Europe in Zürich. Hij volgt Susan Docherty op, die zich uit haar functie terugtrok.

Sedran was tijdelijk de ceo van Opel, in de periode tussen Karl-Friedrich Stracke (vertrok juli 2012) en de aanstelling van Karl-Thomas Neumann (maart 2013). Verder zal Mark Adams, designchef van Buick en Cadillac, als vice-president voor design van GM Europe terugkeren naar Duitsland. Hij houdt ook de designverantwoordelijkheid voor Buick om de synergie tussen de merken Opel/Vauxhall en Buick versterken.  Enige dagen eerder werd al duidelijk dat Tina Müller (ex-Henkel) naar Opel zou gaan als de nieuwe marketingchef.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Thomas Sedran volgt Docherty op bij Chevrolet Europe - Automobielmanagement.nl

Thomas Sedran volgt Docherty op bij Chevrolet Europe

Thomas Sedran, bij Opel verantwoordelijk voor strategie, wordt de nieuwe president van Chevrolet Europe in Zürich. Hij volgt Susan Docherty op, die zich uit haar functie terugtrok.

Sedran was tijdelijk de ceo van Opel, in de periode tussen Karl-Friedrich Stracke (vertrok juli 2012) en de aanstelling van Karl-Thomas Neumann (maart 2013). Verder zal Mark Adams, designchef van Buick en Cadillac, als vice-president voor design van GM Europe terugkeren naar Duitsland. Hij houdt ook de designverantwoordelijkheid voor Buick om de synergie tussen de merken Opel/Vauxhall en Buick versterken.  Enige dagen eerder werd al duidelijk dat Tina Müller (ex-Henkel) naar Opel zou gaan als de nieuwe marketingchef.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding