Gerard Kamp vult Color Glo regio Deventer in

Vandaag heeft Color Glo Nederland het rayon Deventer ingevuld. Gerard Kamp zal in deze regio interieurschades gaan herstellen. Hij heeft daarvoor een intensieve opleiding afgerond.

Met de opening van het nieuwe rayon is het totaal op 28 uitgekomen. Commercieel directeur Joep Boom van Color Glo: "Er is behoefte aan snel, voordelig en milieuvriendelijk herstel van interieurschade. Color Glo is wereldwijd marktleider en ontwikkelt en produceert z’n eigen herstelproducten. Wij zijn erg blij met de opening van alweer een nieuw rayon en met Gerard Kamp als nieuwe franchisenemer."

Color Glo is in 1975 opgericht en is marktleider op het gebied van interieurschadeherstel. Wereldwijd beschikt de onderneming over een netwerk van ruim duizend franchisenemers (waarvan nu 28 in Nederland). Color Glo is ISO gecertificeerd en heeft duizenden klanten waaronder, verzekeraars, autodealers, theaters & bioscopen, jachthavens, fleetowners, scholen, luchtvaartmaatschappijen, ziekenhuizen, winkels, restaurants, hotels en leasemaatschappijen. Men maakt gebruik van gepatenteerde producten die milieuvriendelijk, niet brandbaar en geurvrij zijn. De producten drogen in enkele minuten, aldus Color Glo. De reparaties worden op locatie uitgevoerd.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Gerard Kamp vult Color Glo regio Deventer in - Automobielmanagement.nl

Gerard Kamp vult Color Glo regio Deventer in

Vandaag heeft Color Glo Nederland het rayon Deventer ingevuld. Gerard Kamp zal in deze regio interieurschades gaan herstellen. Hij heeft daarvoor een intensieve opleiding afgerond.

Met de opening van het nieuwe rayon is het totaal op 28 uitgekomen. Commercieel directeur Joep Boom van Color Glo: "Er is behoefte aan snel, voordelig en milieuvriendelijk herstel van interieurschade. Color Glo is wereldwijd marktleider en ontwikkelt en produceert z’n eigen herstelproducten. Wij zijn erg blij met de opening van alweer een nieuw rayon en met Gerard Kamp als nieuwe franchisenemer."

Color Glo is in 1975 opgericht en is marktleider op het gebied van interieurschadeherstel. Wereldwijd beschikt de onderneming over een netwerk van ruim duizend franchisenemers (waarvan nu 28 in Nederland). Color Glo is ISO gecertificeerd en heeft duizenden klanten waaronder, verzekeraars, autodealers, theaters & bioscopen, jachthavens, fleetowners, scholen, luchtvaartmaatschappijen, ziekenhuizen, winkels, restaurants, hotels en leasemaatschappijen. Men maakt gebruik van gepatenteerde producten die milieuvriendelijk, niet brandbaar en geurvrij zijn. De producten drogen in enkele minuten, aldus Color Glo. De reparaties worden op locatie uitgevoerd.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding