Van Doleweerd commercieel manager Driessen Autolease

Wouter van Doleweerd start per 1 september 2013 als commercieel manager bij Driessen Autolease.

In deze nieuwe rol wordt Van Doleweerd verantwoordelijk voor het commerciële gedeelte van de leaseactiviteiten. Driessen Autolease heeft de ambitie door te groeien in een economisch sterke regio. Hiertoe zal het team nog verder uitgebreid worden, aldus directeur Ron Beukers van Driessen Autolease. "Vanuit mijn passie & drive voor commercie kijk ik er naar uit om opnieuw binnen leasing aan de slag te gaan", aldus Van Doleweerd, die de afgelopen jaren bij AutoRent werkte. Hij heeft ruim twintig jaar ervaring in de automotive-branche (leasing, fleetsales, dealerbedrijf, importeur en verhuur).

De Driessen Autogroep is één van de grootste bedrijven in de automotive sector in Zuid-Nederland. Met zeventien vestigingen en tien merken (Alfa Romeo, Citroën, Fiat, Honda, Maserati, Mitsubishi, Nissan, Opel, Suzuki, en Toyota) staat de Driessen Autogroep in de landelijke top van de lijst van grootste automotive organisaties in Nederland. De groep behoort met circa 360 medewerkers ook tot de top 50 van grootste werkgevers van Zuidoost-Brabant. Alle relevante activiteiten zijn in de groep ondergebracht met eigen bedrijven voor schadeherstel (Driessen Autoschade), een merkonafhankelijke leasemaatschappij (Driessen Autolease), financiering en verzekering.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

SUCCES GEWENST !!

Geplaatst door: GERARD HORNING op

Veel succes met deze nieuwe uitdaging!

Geplaatst door: Luc Weijmans op
Van Doleweerd commercieel manager Driessen Autolease - Automobielmanagement.nl

Van Doleweerd commercieel manager Driessen Autolease

Wouter van Doleweerd start per 1 september 2013 als commercieel manager bij Driessen Autolease.

In deze nieuwe rol wordt Van Doleweerd verantwoordelijk voor het commerciële gedeelte van de leaseactiviteiten. Driessen Autolease heeft de ambitie door te groeien in een economisch sterke regio. Hiertoe zal het team nog verder uitgebreid worden, aldus directeur Ron Beukers van Driessen Autolease. "Vanuit mijn passie & drive voor commercie kijk ik er naar uit om opnieuw binnen leasing aan de slag te gaan", aldus Van Doleweerd, die de afgelopen jaren bij AutoRent werkte. Hij heeft ruim twintig jaar ervaring in de automotive-branche (leasing, fleetsales, dealerbedrijf, importeur en verhuur).

De Driessen Autogroep is één van de grootste bedrijven in de automotive sector in Zuid-Nederland. Met zeventien vestigingen en tien merken (Alfa Romeo, Citroën, Fiat, Honda, Maserati, Mitsubishi, Nissan, Opel, Suzuki, en Toyota) staat de Driessen Autogroep in de landelijke top van de lijst van grootste automotive organisaties in Nederland. De groep behoort met circa 360 medewerkers ook tot de top 50 van grootste werkgevers van Zuidoost-Brabant. Alle relevante activiteiten zijn in de groep ondergebracht met eigen bedrijven voor schadeherstel (Driessen Autoschade), een merkonafhankelijke leasemaatschappij (Driessen Autolease), financiering en verzekering.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

SUCCES GEWENST !!

Geplaatst door: GERARD HORNING op

Veel succes met deze nieuwe uitdaging!

Geplaatst door: Luc Weijmans op