Ceo Tim Tozer weg bij AutoBinck

AutoBinck Holding maakt bekend dat Tim Tozer per 13 augustus zijn functie als ceo zal neerleggen. Genoemde datum is de einddatum van zijn vijfjarige contract met AutoBinck.

"Ik heb de rol van ceo van AutoBinck als plezierig en stimulerend ervaren, ondanks de uitdagingen waarmee wij door de economische crisis werden geconfronteerd", aldus Tozer.  "Ik laat het bedrijf in een betere balans en met een sterkere structuur en strategische richting achter. Onder mijn voorzitterschap is AutoBinck nieuwe verbindingen aangegaan met o.a. Jaguar, Land Rover en BMW Group en is de relatie met onder meer Hyundai en Mitsubishi verder bestendigd. De resultaten van AutoBinck’s dochterbedrijven Business Lease en Brezan zijn positief en volgens de ingezette strategische richting. Dit is een goed moment om verder te gaan, zowel persoonlijk als zakelijk, en ik kijk uit naar nieuwe uitdagingen."

President-Directeur Rolf Lauret complimenteert de heer Tozer: "Tim heeft onze organisatie naar een hoger niveau van efficiency gebracht en het bedrijf versterkt voor de toekomst door de combinatie van zakelijk inzicht, doortastendheid en energie."  AutoBinck Holding zal op korte termijn communiceren over de opvolging.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ceo Tim Tozer weg bij AutoBinck - Automobielmanagement.nl

Ceo Tim Tozer weg bij AutoBinck

AutoBinck Holding maakt bekend dat Tim Tozer per 13 augustus zijn functie als ceo zal neerleggen. Genoemde datum is de einddatum van zijn vijfjarige contract met AutoBinck.

"Ik heb de rol van ceo van AutoBinck als plezierig en stimulerend ervaren, ondanks de uitdagingen waarmee wij door de economische crisis werden geconfronteerd", aldus Tozer.  "Ik laat het bedrijf in een betere balans en met een sterkere structuur en strategische richting achter. Onder mijn voorzitterschap is AutoBinck nieuwe verbindingen aangegaan met o.a. Jaguar, Land Rover en BMW Group en is de relatie met onder meer Hyundai en Mitsubishi verder bestendigd. De resultaten van AutoBinck’s dochterbedrijven Business Lease en Brezan zijn positief en volgens de ingezette strategische richting. Dit is een goed moment om verder te gaan, zowel persoonlijk als zakelijk, en ik kijk uit naar nieuwe uitdagingen."

President-Directeur Rolf Lauret complimenteert de heer Tozer: "Tim heeft onze organisatie naar een hoger niveau van efficiency gebracht en het bedrijf versterkt voor de toekomst door de combinatie van zakelijk inzicht, doortastendheid en energie."  AutoBinck Holding zal op korte termijn communiceren over de opvolging.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding