Oudshoorn directeur New Business Development Multilease.

Marc Oudshoorn is benoemd tot directeur New Business Development bij Multilease. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor de uitbouw en ontwikkeling van de acquisitieactiviteiten en het vermarkten van nieuwe producten.

In zijn functie rapporteert Oudshoorn rechtstreeks aan Michel Dashorst, algemeen directeur Multilease & Multirent, en maakt hij deel uit van het managementteam. Het aantrekken van Marc Oudshoorn, die jarenlange ervaring binnen de automotive branche heeft, vloeit voort uit het initiatief om de commerciële positie van Multilease in de Nederlandse markt verder te versterken en uit te breiden.

Marc Oudshoorn had de laatste drieënhalf jaar een eigen bedrijf, Oudshoorn & Co., dat zich bezig hield met arbeidsbemiddeling. De daar ook werkzame Rolf van Essen heeft ook ander werkl gevonden, namelijk bij Auto Beernink & De Bekker / Global Car Company als commercieel directeur. Hij handelt de lopende zaken af bij Oudshoorn & Co en voert gesprekken met geïnteresseerden die de activiteiten van Oudshoorn en Co willen overnemen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Oudshoorn directeur New Business Development Multilease. - Automobielmanagement.nl

Oudshoorn directeur New Business Development Multilease.

Marc Oudshoorn is benoemd tot directeur New Business Development bij Multilease. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor de uitbouw en ontwikkeling van de acquisitieactiviteiten en het vermarkten van nieuwe producten.

In zijn functie rapporteert Oudshoorn rechtstreeks aan Michel Dashorst, algemeen directeur Multilease & Multirent, en maakt hij deel uit van het managementteam. Het aantrekken van Marc Oudshoorn, die jarenlange ervaring binnen de automotive branche heeft, vloeit voort uit het initiatief om de commerciële positie van Multilease in de Nederlandse markt verder te versterken en uit te breiden.

Marc Oudshoorn had de laatste drieënhalf jaar een eigen bedrijf, Oudshoorn & Co., dat zich bezig hield met arbeidsbemiddeling. De daar ook werkzame Rolf van Essen heeft ook ander werkl gevonden, namelijk bij Auto Beernink & De Bekker / Global Car Company als commercieel directeur. Hij handelt de lopende zaken af bij Oudshoorn & Co en voert gesprekken met geïnteresseerden die de activiteiten van Oudshoorn en Co willen overnemen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding