Winterkorn dreigt met ‘guillotine’ voor geruchtverspreider(s)

Martin Winterkorn blijft in ieder geval tot 2016 de hoogste baas bij Volkswagen Groep, zo zegt hij zelf. Voor de geruchtverspreider(s) driegt ‘de guillotine’.

Speculaties als zou de 66-jarige VW Groep-ceo de 76-jarige Piëch in de Raad van Toezicht gaan opvolgen, zijn door hemzelf hiermee naar het land der fabelen verwezen.  "Mijn contract loopt tot 2016 en dat wil ik volmaken. Het koppel Winterkorn-Piëch blijft nog jaren bezig. Laat dat duidelijk zijn." Martin Winterkorn verwacht dat hiermee de rust in het concern weer zal terugkeren. Hij laat onderzoeken wie de geruchten de wereld in heeft geholpen maar voorlopig heeft hij nog geen concrete aanwijzing. Dat er koppen gaat rollen, lijkt wel duidelijk. "De guillotine wordt pas opgesteld als ik zeker weet wie hier verantwoordelijk voor is."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

“Guillotine” Wàt en uitspraken.Salaris is hoog genoeg, maar machtspositie kan nooit hoog genoeg zijn ? De Phaeton, geslaagd????

Geplaatst door: JP op
Winterkorn dreigt met ‘guillotine’ voor geruchtverspreider(s) - Automobielmanagement.nl

Winterkorn dreigt met ‘guillotine’ voor geruchtverspreider(s)

Martin Winterkorn blijft in ieder geval tot 2016 de hoogste baas bij Volkswagen Groep, zo zegt hij zelf. Voor de geruchtverspreider(s) driegt ‘de guillotine’.

Speculaties als zou de 66-jarige VW Groep-ceo de 76-jarige Piëch in de Raad van Toezicht gaan opvolgen, zijn door hemzelf hiermee naar het land der fabelen verwezen.  "Mijn contract loopt tot 2016 en dat wil ik volmaken. Het koppel Winterkorn-Piëch blijft nog jaren bezig. Laat dat duidelijk zijn." Martin Winterkorn verwacht dat hiermee de rust in het concern weer zal terugkeren. Hij laat onderzoeken wie de geruchten de wereld in heeft geholpen maar voorlopig heeft hij nog geen concrete aanwijzing. Dat er koppen gaat rollen, lijkt wel duidelijk. "De guillotine wordt pas opgesteld als ik zeker weet wie hier verantwoordelijk voor is."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

“Guillotine” Wàt en uitspraken.Salaris is hoog genoeg, maar machtspositie kan nooit hoog genoeg zijn ? De Phaeton, geslaagd????

Geplaatst door: JP op