Zürn nieuwe engineering-baas Mercedes Vans

Bij Mercedes-Benz Vans is Jörg Zürn (55) per 1 november benoemd tot head of engineering. Hij volgt Sascha Paasche (56) op, die de onderneming na 25 jaar verlaat om met pensioen te gaan.

Paasche was onder meer verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de nieuwe Sprinter, de Citan en de gefacelifte Vito en Viano. "Sascha Paasche heeft fantastische resultaten geboekt bij de ontwikkeling van onze  bestelwagens", aldus Volker Mornhinweg, de baas van Mercedes-Benz Vans. "Ik ben hem daar zeer erkentelijk voor." Jörg Zürn werkt al sinds 1984 bij Daimler. Hij werkte er voor de Mitsubishi Fuso Truck and Bus Corporation (MFTBC) en werd in 2005 verantwoordelijk voor Truck Product Engineering bij Mercedes-Benz. Als chief engineer droeg hij verantwoording voor de ontwikkeling van zware trucks. Volker Mornhinweg noemt hem "een bewezen expert in de ontwikkeling van bedrijfsvoertuigen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Zürn nieuwe engineering-baas Mercedes Vans - Automobielmanagement.nl

Zürn nieuwe engineering-baas Mercedes Vans

Bij Mercedes-Benz Vans is Jörg Zürn (55) per 1 november benoemd tot head of engineering. Hij volgt Sascha Paasche (56) op, die de onderneming na 25 jaar verlaat om met pensioen te gaan.

Paasche was onder meer verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de nieuwe Sprinter, de Citan en de gefacelifte Vito en Viano. "Sascha Paasche heeft fantastische resultaten geboekt bij de ontwikkeling van onze  bestelwagens", aldus Volker Mornhinweg, de baas van Mercedes-Benz Vans. "Ik ben hem daar zeer erkentelijk voor." Jörg Zürn werkt al sinds 1984 bij Daimler. Hij werkte er voor de Mitsubishi Fuso Truck and Bus Corporation (MFTBC) en werd in 2005 verantwoordelijk voor Truck Product Engineering bij Mercedes-Benz. Als chief engineer droeg hij verantwoording voor de ontwikkeling van zware trucks. Volker Mornhinweg noemt hem "een bewezen expert in de ontwikkeling van bedrijfsvoertuigen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding