Gert Kiks e-commerce manager bij LKQ-Europe

Met ingang van 1 oktober 2013 is Gert Kiks als E-Commerce Manager verbonden aan LKQ-Europe, de moedermaatschappij van het Engelse Euro Car Parts en de Benelux dochters van Sator (o.a. Van Heck, Havam, Harrems, Van Heck Interpieces en Kuhne).

Adriaan Roggeveen, die deel uitmaakt van de LKQ-Europe board, geeft aan verheugd te zijn over de komst van Gert Kiks naar LKQ-Europe. "Gert is gepokt en gemazeld in de automotive aftermarket en brengt een schat aan ervaring mee. Daarom zijn we blij dat hij het team van LKQ Europe gaat versterken om onze Europese ambities op het gebied van e-commerce gestalte te geven." Gert Kiks werkte na voltooiing van zijn studie aan de Northwood University in Michigan achtereenvolgens in management posities bij Brezan, KwikFit en de Duitse internetspeler Delticom AG in Hannover.

 

Reacties

En dan vergeten we gemakshalve dat deze meneer in 2009 samen met zijn baas op staande voet is ontslagen wegens financiele malversaties

Geplaatst door: gert jonkhans op

G. Jonkhans trapt “een beetje” na.
We gunnen hem toch wel een 2e kans hè. Die heeft BvdP uiteindelijk toch ook gekregen.

Geplaatst door: RvdM op

Helemaal eens met RvdM. Hoe mooi zou de wereld eruitzien als we naar elkaar wijzen om elkaar toe te juichen in plaats van elkaar te veroordelen om mogelijke fouten in het verleden. Gelukkig mogen we elke dag leren en opnieuw beginnen. Ik wens de heer Kiks en vanzelfsprekend ook de heer Jonkhans een goede en positieve toekomst toe! Arthur Noordermeer.

Geplaatst door: Arthur Noordermeer op
Gert Kiks e-commerce manager bij LKQ-Europe - Automobielmanagement.nl

Gert Kiks e-commerce manager bij LKQ-Europe

Met ingang van 1 oktober 2013 is Gert Kiks als E-Commerce Manager verbonden aan LKQ-Europe, de moedermaatschappij van het Engelse Euro Car Parts en de Benelux dochters van Sator (o.a. Van Heck, Havam, Harrems, Van Heck Interpieces en Kuhne).

Adriaan Roggeveen, die deel uitmaakt van de LKQ-Europe board, geeft aan verheugd te zijn over de komst van Gert Kiks naar LKQ-Europe. "Gert is gepokt en gemazeld in de automotive aftermarket en brengt een schat aan ervaring mee. Daarom zijn we blij dat hij het team van LKQ Europe gaat versterken om onze Europese ambities op het gebied van e-commerce gestalte te geven." Gert Kiks werkte na voltooiing van zijn studie aan de Northwood University in Michigan achtereenvolgens in management posities bij Brezan, KwikFit en de Duitse internetspeler Delticom AG in Hannover.

 

Reacties

En dan vergeten we gemakshalve dat deze meneer in 2009 samen met zijn baas op staande voet is ontslagen wegens financiele malversaties

Geplaatst door: gert jonkhans op

G. Jonkhans trapt “een beetje” na.
We gunnen hem toch wel een 2e kans hè. Die heeft BvdP uiteindelijk toch ook gekregen.

Geplaatst door: RvdM op

Helemaal eens met RvdM. Hoe mooi zou de wereld eruitzien als we naar elkaar wijzen om elkaar toe te juichen in plaats van elkaar te veroordelen om mogelijke fouten in het verleden. Gelukkig mogen we elke dag leren en opnieuw beginnen. Ik wens de heer Kiks en vanzelfsprekend ook de heer Jonkhans een goede en positieve toekomst toe! Arthur Noordermeer.

Geplaatst door: Arthur Noordermeer op