Commercieel directeur Jacobs van Unigarant vertrekt

Marjantine Jakobs is gestopt als commercieel directeur van Unigarant Verzekeringen. Het personeel is eerder deze week over haar vertrek geïnformeerd.

Iets meer dan een jaar geleden trad Jakobs in dienst als commercieel directeur van Unigarant Verzekeringen. Zij was verantwoordelijk voor sales, marketingcommunicatie en klantencontacten. Maar aan haar dienstverband is recentelijk een einde gekomen. In een korte toelichting zegt algemeen directeur Lidwien Suur daarover: "In lastige marktomstandigheden zijn er onder haar leiding verschillende nieuwe commerciële initiatieven gestart en zijn er diverse producten vernieuwd en geïntroduceerd. Maar onze evaluatie na dit jaar heeft opgeleverd dat we gezamenlijk hebben besloten de samenwerking tussen Unigarant en Marjantine Jakobs niet voort te zetten. Haar taken worden door mij waargenomen." Verzekeraar Unigarant is een volle dochter van ANWB.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Commercieel directeur Jacobs van Unigarant vertrekt - Automobielmanagement.nl

Commercieel directeur Jacobs van Unigarant vertrekt

Marjantine Jakobs is gestopt als commercieel directeur van Unigarant Verzekeringen. Het personeel is eerder deze week over haar vertrek geïnformeerd.

Iets meer dan een jaar geleden trad Jakobs in dienst als commercieel directeur van Unigarant Verzekeringen. Zij was verantwoordelijk voor sales, marketingcommunicatie en klantencontacten. Maar aan haar dienstverband is recentelijk een einde gekomen. In een korte toelichting zegt algemeen directeur Lidwien Suur daarover: "In lastige marktomstandigheden zijn er onder haar leiding verschillende nieuwe commerciële initiatieven gestart en zijn er diverse producten vernieuwd en geïntroduceerd. Maar onze evaluatie na dit jaar heeft opgeleverd dat we gezamenlijk hebben besloten de samenwerking tussen Unigarant en Marjantine Jakobs niet voort te zetten. Haar taken worden door mij waargenomen." Verzekeraar Unigarant is een volle dochter van ANWB.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding