Vredestein benoemt Masinelli tot Global Brand Head

Giovanni Masinelli voegt zich bij het wereldwijde marketingteam als hoofd van het merk Vredestein.

Masinelli zal op 1 november 2013 starten en zal daarbij rapporteren aan Marco Paracciani, het hoofd van internationale marketing. Masinelli gaat zich samen met regionale marketingteams bezighouden met het merk Vredestein om het merk in de hele wereld te versterken. Voordat hij deze baan aanvaarde was hij country manager bij Apollo Vredestein in Italië (sinds 1995). Hij heeft een sleutelrol gespeeld voor het merk Vredestein in Italië en heeft Apollo Vredestein als nummer één premiummerk gepositioneerd op de Italiaanse markt. Voordat hij bij Apollo Vredestein kwam werken heeft hij jaren lang in de Italiaanse bandenindustrie gewerkt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Het wordt maar weer eens tijd om bandenmaten erop in centimeters ipv inches (ingevoerd na de WOI) te plaatsen, tenslotte delen Nederland en Italie Napoleonische wijsheden.

Geplaatst door: alfred vierling op
Vredestein benoemt Masinelli tot Global Brand Head - Automobielmanagement.nl

Vredestein benoemt Masinelli tot Global Brand Head

Giovanni Masinelli voegt zich bij het wereldwijde marketingteam als hoofd van het merk Vredestein.

Masinelli zal op 1 november 2013 starten en zal daarbij rapporteren aan Marco Paracciani, het hoofd van internationale marketing. Masinelli gaat zich samen met regionale marketingteams bezighouden met het merk Vredestein om het merk in de hele wereld te versterken. Voordat hij deze baan aanvaarde was hij country manager bij Apollo Vredestein in Italië (sinds 1995). Hij heeft een sleutelrol gespeeld voor het merk Vredestein in Italië en heeft Apollo Vredestein als nummer één premiummerk gepositioneerd op de Italiaanse markt. Voordat hij bij Apollo Vredestein kwam werken heeft hij jaren lang in de Italiaanse bandenindustrie gewerkt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Het wordt maar weer eens tijd om bandenmaten erop in centimeters ipv inches (ingevoerd na de WOI) te plaatsen, tenslotte delen Nederland en Italie Napoleonische wijsheden.

Geplaatst door: alfred vierling op