De eigenaren Marc Oudshoorn en Rolf van Essen van Oudshoorn & Co zijn recentelijk gestart met nieuwe uitdagingen en hun acvtiviteiten moesten dus ergens wordn ondergebracht. Uit het aantal gegadigden dat er was, zijn zij tot overeenstemming gekomen met HR Garage. Marc Oudshoorn: "HR Garage past bij onze filosofie en onze manier van werken. Wij hebben er vertrouwen in dat onze opdrachtgevers en kandidaten bij HR Garage in goede handen zijn." Directeur Benno Nekeman van HR Garage: "De overname komt precies op het juiste moment. Wij hebben onze focus naar integrale HR dienstverlening verlegd en daarvan maakt werving & selectie onderdeel uit. Het netwerk en de activiteiten van Oudshoorn & Co draagt bij aan het verder bekendmaken van onze missie en visie." Het wintersportevent Skimotive dat Oudshoorn & Co een aantal malen organiseerde, maakt onderdeel uit van de overname. Met betrekking tot Skimotive volgt binnenkort meer nieuws, ze meldt HR Garage. De integratie vindt de komende maanden plaats en zal eind december zijn afgerond.