Zij zullen zich primair gaan bezig houden met de verdere uitbouw van de sales activiteiten, de projectbegeleiding en de interne processen.

Arthur Van der Lek is afkomstig van A2SP waar hij de functie van Technisch Directeur vervulde. In zijn nieuwe functie van Technisch Manager zal hij verantwoordelijk worden voor de project begeleiding en verdere uitbouw van het software pakket.

Gerard Grouve, afkomstig uit de IT branche, zal de verantwoording dragen voor het verder professionaliseren van de interne processen.

Wijnand Elshof heeft niet alleen ervaring als zelfstandig garagist maar ook als Salesmanager bij een oliegroothandel en een regionale omroep.

Voor Autosoft staan er een groot aantal vernieuwingen op het programma die de komende tijd geïntroduceerd zullen worden. Dit vraagt om een aanpassing van de gehele organisatie, aldus Autossoft. Wouter Koenderink, Directeur Autosoft, krijgt door de gewijzigde structuur meer tijd om zich toe te leggen op productvernieuwingen en internationale samenwerkingen.

Autosoft is inmiddels in zeven landen actief.