Martin Hegeman weg bij Mercedes

Divisie directeur Martin Hegeman vertrekt na een dienstverband van bijna vijf jaar per 1 januari 2014 bij Mercedes-Benz personenwagens.

Een aankomende reorganisatie binnen de Mercedes-organisatie snijdt onder meer de functies van divisiedirecteuren eruit. De landen-ceo’s worden dan direct verantwoordelijk voor de verschillende divisies en rapporteren zelf rechtstreeks aan Duitsland.  Hegeman (54) betreurt zijn vertrek, maar zag geen mogelijkheden in de alternatieven die binnen Mercedes voorbij kwamen. "Het is sinds september bij ons bekend en er zijn wat voorstellen geweest. Ik kon mij daar niet in vinden. Het is voor mij alles of niets. Ik wil wel wel benadrukken dat het in goed overleg is gegaan." Hegeman heeft naareigen zeggen nog geen contacten buiten Mercedes gehad over een vervolg van zijn carrière. "Ik ga eerst even uitrusten. Het zijn mooie, maar pittige jaren geweest. Martin Hegeman was voor dat hij bij Mercedes aan de slag ging verkoopdirecteur bij Renault Nederland. Hegeman studeerde economie en is registeraccountant.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Ik gok op stern

Geplaatst door: mark op
Martin Hegeman weg bij Mercedes - Automobielmanagement.nl

Martin Hegeman weg bij Mercedes

Divisie directeur Martin Hegeman vertrekt na een dienstverband van bijna vijf jaar per 1 januari 2014 bij Mercedes-Benz personenwagens.

Een aankomende reorganisatie binnen de Mercedes-organisatie snijdt onder meer de functies van divisiedirecteuren eruit. De landen-ceo’s worden dan direct verantwoordelijk voor de verschillende divisies en rapporteren zelf rechtstreeks aan Duitsland.  Hegeman (54) betreurt zijn vertrek, maar zag geen mogelijkheden in de alternatieven die binnen Mercedes voorbij kwamen. "Het is sinds september bij ons bekend en er zijn wat voorstellen geweest. Ik kon mij daar niet in vinden. Het is voor mij alles of niets. Ik wil wel wel benadrukken dat het in goed overleg is gegaan." Hegeman heeft naareigen zeggen nog geen contacten buiten Mercedes gehad over een vervolg van zijn carrière. "Ik ga eerst even uitrusten. Het zijn mooie, maar pittige jaren geweest. Martin Hegeman was voor dat hij bij Mercedes aan de slag ging verkoopdirecteur bij Renault Nederland. Hegeman studeerde economie en is registeraccountant.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Ik gok op stern

Geplaatst door: mark op