RvC Alwaysbemobile terug op sterkte

The Alwaysbemobile Company heeft haar Raad van Commissarissen gewijzigd.

Er zijn twee externe deskundigen toegetreden, waarmee de vijfhoofdige Raad van Commissarissen weer op volle sterkte is gebracht. Job van der Have (tevens commissaris bij Olympia uitzendbureau en bij Cordis Europa) is tevens benoemd tot voorzitter. Lex Beins (ondernemer en mede-oprichter van Cheaptickets.nl, Lexton Taalreizen en Pyton Communication Services). In de Raad van Commissarissen zitten tevens de Profile Tyrecenter ondernemers Frans van der Kolk, Marc van Eijkelenburg en Gauthier de Brabandere.

Volgens CFO/CEO Patrick Ledegang volgt deze wijziging op de groei van The Alwaysbemobile Company: "Na deze groeifase concentreren wij ons nu op de begeleiding van de aangesloten ondernemers en de verdere doorontwikkeling van de verschillende formules en mobiliteitsconcepten. We zijn verheugd dat we, kort na het vertrek van twee commissarissen, de Raad van Commissarissen hebben kunnen versterken met deze externe deskundigen. We voegen hiermee veel kennis en expertise aan de organisatie toe, wat past bij de gekozen groeistrategie."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Gelukkig! Ik was al bang dat met het vertrek van Clown van Bussel de marketinggrappenmakerij in de branche weer een bron minder had. Maar nee, deze kan er ook wat van! Eerst zeggen dat na een groeifase gekozen is voor een andere richting” “Na deze groeifase..etc…”en dan afsluiten met “wat past bij de gekozen groeistrategie”. Alwaysbeonduidelijk! Volgende keer wat langer roeren wanneer er een persberichtje gekookt moet worden.. We wachten met smart!

ps: gelukkig wel een wat minder fluorescerende stropdas!

Geplaatst door: Jan Bergsma op
RvC Alwaysbemobile terug op sterkte - Automobielmanagement.nl

RvC Alwaysbemobile terug op sterkte

The Alwaysbemobile Company heeft haar Raad van Commissarissen gewijzigd.

Er zijn twee externe deskundigen toegetreden, waarmee de vijfhoofdige Raad van Commissarissen weer op volle sterkte is gebracht. Job van der Have (tevens commissaris bij Olympia uitzendbureau en bij Cordis Europa) is tevens benoemd tot voorzitter. Lex Beins (ondernemer en mede-oprichter van Cheaptickets.nl, Lexton Taalreizen en Pyton Communication Services). In de Raad van Commissarissen zitten tevens de Profile Tyrecenter ondernemers Frans van der Kolk, Marc van Eijkelenburg en Gauthier de Brabandere.

Volgens CFO/CEO Patrick Ledegang volgt deze wijziging op de groei van The Alwaysbemobile Company: "Na deze groeifase concentreren wij ons nu op de begeleiding van de aangesloten ondernemers en de verdere doorontwikkeling van de verschillende formules en mobiliteitsconcepten. We zijn verheugd dat we, kort na het vertrek van twee commissarissen, de Raad van Commissarissen hebben kunnen versterken met deze externe deskundigen. We voegen hiermee veel kennis en expertise aan de organisatie toe, wat past bij de gekozen groeistrategie."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Gelukkig! Ik was al bang dat met het vertrek van Clown van Bussel de marketinggrappenmakerij in de branche weer een bron minder had. Maar nee, deze kan er ook wat van! Eerst zeggen dat na een groeifase gekozen is voor een andere richting” “Na deze groeifase..etc…”en dan afsluiten met “wat past bij de gekozen groeistrategie”. Alwaysbeonduidelijk! Volgende keer wat langer roeren wanneer er een persberichtje gekookt moet worden.. We wachten met smart!

ps: gelukkig wel een wat minder fluorescerende stropdas!

Geplaatst door: Jan Bergsma op